Sterren op TV
Arjan Mos, Wessel Saarloos, Brigitte Koolen in De Rijdende Rechter

Auteur: Senna Reimink

Datum: 23 januari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Meneer Kalmoua en garage Altijd Raak in De Rijdende Rechter

Meneer Kalmoua en garage Altijd Raak staan tegenover elkaar in De Rijdende Rechter. In eerste instantie is er niets aan de hand tussen beide partijen. Meneer Kalmoua koopt een auto bij de garage Altijd Raak van Dave Penders. Even is hij daar heel gelukkig mee, totdat na een paar maanden de kabelboom breekt en niet veel later ook de versnellingsbak nog eens ontploft. Gezien hij garantie heeft, maakt meneer Kalmoua zich echter geen zorgen. Maar dan gaat het mis.

Meneer Kalmoua en garage Altijd Raak in De Rijdende Rechter

Meneer Kalmoua en garage Altijd Raak van Dave Penders uit Vlaardingen hebben het met elkaar aan de stok in De Rijdende Rechter. Meneer Kalmoua kocht vol trots een auto bij de garage van Dave Penders, maar al snel bleek er het één en ander mis met de wagen. Binnen enkele maanden brak de kabelboom en niet veel later ontplofte ook nog eens de versnellingsbak. Aangezien meneer garantie had, maakte hij zich echter nog geen zorgen.

Dave Penders van garage Altijd Raak denkt er echter anders over en is van mening dat meneer Kalmoua geen recht heeft op garantie. Het is nu aan Mr. Reid om de zaak op te lossen. Opmerkelijk genoeg was Dave Penders eerder ook al eens te zien in De Rijdende Rechter. Toen werd de eigenaar van het bedrijf in zijn ongelijk gesteld en moest hij een bedrag van 60 euro betalen aan de klant.

De Rijdende rechter in de afgelopen weken
➡ 
Tonny en Helma Wijering tegen gemeente in De Rijdende Rechter
Maurice van der Bijl en Ethol Roozendaal in De Rijdende Rechter
Familie Zwiers en Familie Lebsk in De Rijdende Rechter
Yilmaz en Orazio in De Rijdende Rechter
Dirk Verus, Martin Vos en Rian van Sijll in De Rijdende Rechter
Familie Juffer en Van de Brug in Hard tegen Hard
➡ Monique en Adama tegenover Ralf en Leonie: Noaberschop op de schop
➡ Wiel van Herten en Lenie en de bromtoon