Sterren op TV
Arjan Mos, Wessel Saarloos, Brigitte Koolen in De Rijdende Rechter

Meneer De Boer en buurman Borger in De Rijdende Rechter

Meneer De Boer en buurman Borger doen mee aan De Rijdende Rechter: De Beuk Erin. Meneer De Boer had het prima voor elkaar in Dalfsen. Hij heeft een prachtige villa en kon altijd genieten van een vrij uitzicht. Daar heeft zijn buurman Borger echter verandering in gebracht. Toen de buurman hoorde dat meneer De Boer niet bereid was om zijn eiken te snoeien, besloot hij zelf ook maar de nodige bomen te planten.

De Boer en Borger in De Rijdende Rechter

Meneer De Boer en meneer Borger hebben het met elkaar aan de stok in De Rijdende Rechter. Meneer De Boer kreeg van zijn buurman de vraag of hij zijn enorme eiken wilde snoeien. De Boer zag dat echter niet echt zitten en besloot niets eraan te doen. Een reactie die meneer Borger, die in eerste instantie best wilde meewerken met de buurman, niet had verwacht.

Toen meneer De Boer echt niets wilde doen aan zijn eiken, besloot meneer Borger zijn eigen tuin ook maar vol te zetten met bomen. Hij zette zijn hele tuin vervolgens vol met honderden sparren en een gigantische prunus. Het is dan ook duidelijk dat meneer De Boer niet veel meer over heeft van het vrije uitzicht dat hij ooit had. De Rijdende Rechter is ingeschakeld om de twee kemphanen uit elkaar te halen.

De Rijdende rechter in de afgelopen weken
➡ 
Mevrouw Halmans en buurman Etienne Damen
Meneer Kalmoua en garage Altijd Raak
Tonny en Helma Wijering tegen gemeente in De Rijdende Rechter
Maurice van der Bijl en Ethol Roozendaal in De Rijdende Rechter
Familie Zwiers en Familie Lebsk in De Rijdende Rechter
Yilmaz en Orazio in De Rijdende Rechter
Dirk Verus, Martin Vos en Rian van Sijll in De Rijdende Rechter
Familie Juffer en Van de Brug in Hard tegen Hard
➡ Monique en Adama tegenover Ralf en Leonie: Noaberschop op de schop
➡ Wiel van Herten en Lenie en de bromtoon