Sterren op TV
Melvada Reginald Rw-Regie My First Holiday!

Auteur: Senna Reimink

Datum: 8 januari 2017

Laatst Geüpdatet: 18 augustus 2023

Melvada en Reginald Rw-Regie van My First Holiday!

Melvada en Reginald doen mee aan My First Holiday! Ondanks dat de zorgzame Melvada en rapper Rw-Regie al jarenlang gelukkig met elkaar zijn, zijn ze nog nooit samen naar het buitenland geweest. Jamai Loman ziet daar maar al te graag verandering in komen en besluit de tortelduifjes naar Toscane te sturen. Al weet het duo in eerste instantie niet precies waar dat ligt…

Wie zijn Melvada en Reginald?

Melvada en Reginald zijn woonachtig in Lelystad. Het duo is inmiddels al wel een keer op vakantie geweest, maar kwam de landgrenzen niet over. Om hun tweejarig jubileum te vieren, gingen ze een keer naar Veenendaal. “Wij zijn één keer op vakantie geweest en dat was in Veenendaal dat was voor ons tweejarig jubileum. Dat was heel top, was gewoon geweldig”, vertelde Melvada daarover.

Dat ze nog niet verder weg zijn geweest, heeft deels te maken met de kosten. Melvada, ook wel bekend als Mella, is werkzaam als koerier en houdt van lekker eten. Terwijl Reginald alias Rw-Regie zich in het dagelijks leven bezighoudt met zijn hobby: rappen. Op vakantie gaan naar het buitenland zat er dan ook nog niet in voor het duo dat al anderhalf jaar samen is. En er is nog een reden. “Ik heb een beetje vliegangst denk ik. Ik heb een beetje hoogtevrees ook”, vertelde Melvada.

Melvada en Reginald mogen naar Toscane

Uiteindelijk kiest Jamai Loman ervoor om Melvada en Reginald, die wel van warme landen houden, ervoor om het duo naar Toscane te sturen. Waar dat ligt, is echter niet helemaal bekend bij de vakantiegangers. “Ik heb geen idee waar dat is”, vertelde Melvada. “Ik denk dat het iets met Spanje te maken heeft of Griekenland.” En ook Reginald zou het niet weten. Gelukkig biedt Google uiteindelijk uitkomst en kan het duo toch nog op vakantie naar Italië.

Al blijkt het eten daar toch iets minder dan verwacht. Vooral Reginald miste toch écht iets bij zijn eten. Hij wilde graag wat ketchup bij zijn spaghetti. “Als je ketchup bij de spaghetti deed, was het wel te weten”, aldus zijn woorden.

Corine en Jan zijn ook te zien in de tweede aflevering van My First Holiday! In de eerste aflevering zagen we Kelly en Eugène en Brandon en Hennie.