Sterren op TV
Melissa Vier Handen Op Eén Buik

Auteur: Senna Reimink

Datum: 12 februari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Melissa en Kim Kötter in Vier Handen Op Eén Buik

Melissa is te zien in Vier Handen Op Eén Buik. Deze achttienjarige jongedame is onverwachts zwanger geworden. Een nadeel is dat ze inmiddels niet meer samen is met de jongen van wie ze zwanger is geraakt. Saillant detail is dat op hetzelfde moment dat Melissa zwanger is er nog iemand in haar familie een kindje verwacht. Het gaat om haar moeder.

Melissa in Vier Handen Op Eén Buik

Melissa is te zien in Vier Handen Op Eén Buik. Op achttienjarige leeftijd is ze onverwachts zwanger geraakt. Ze was echter nog maar net zwanger met haar vriendje en woonde op het moment dat de zwangerschap bekend werd bij zijn ouders in. In eerste instantie zijn ze blij met het babynieuws, totdat ze te horen krijgen dat Melissa is vreemdgegaan en de relatie daardoor strandt.

Melissa moest dan ook snel een nieuw onderkomen vinden. Aangezien ze geen contact heeft met haar vader en zij en haar moeder flink kunnen botsen, kwam ze in een Babyhuis terecht. Inmiddels heeft ze alweer een nieuwe vriend ontmoet, maar blijkt er nog heel wat werk aan de winkel om alles op tijd op orde te krijgen voor de komst van haar baby. Kim Kötter komt Melissa helpen en hoopt onder meer een nieuwe opleiding voor de toekomstige moeder te vinden. Opmerkelijk genoeg is de moeder van Melissa tegelijkertijd met haar dochter zwanger.

De afgelopen weken in Vier Handen Op Eén Buik:
Chiara en Joey
Cheyenne en Kevin
Tanja en Jeremy