Sterren op TV
Melissa Troy naakt Adam Zkt. Eva

Auteur: Senna Reimink

Datum: 3 augustus 2017

Laatst Geüpdatet: 23 december 2022

Melissa en Troy naakt in Adam Zkt. Eva

Melissa en Troy doen mee aan Adam Zkt. Eva. Ze zijn allebei nog niet geslaagd in de liefde en hopen daar met hun deelname aan Adam Zkt. Eva verandering in te brengen. Ze zijn dan ook afgereisd naar Hidden Beach om andere singles te leren kennen. Deze singles leren elkaar echter volledig naakt kennen. Vanaf het eerste moment hebben ze onder hun kleding dus al geen geheimen meer voor diegene die zij ontmoeten.

Melissa naakt in Adam Zkt. Eva

Melissa doet ook mee aan Adam Zkt. Eva. De blondine is 21 jaar en komt uit Arnhem. Ze werkt als supervisor in een grote kledingzaak en in het weekend is ze beschikbaar als go-go dancer. “Ik heb niet heel veel moeite met mijn kleding uittrekken”, vertelde Melissa dan ook al. Ze weet ook precies waar ze naar op zoek is.

“Een leuke jongen, spontaan, humor, romantisch. Het uiterlijk lang haar, gespierd en een beetje getint.” Met haar deelname aan Adam Zkt. Eva hoopt Melissa eindelijk weer een relatie aan te kunnen gaan.

Troy in Adam Zkt. Eva

Troy probeert het in Adam Zkt. Eva. Deze twintigjarige jongeman is in het dagelijks leven gewoon nog op school te vinden, waar hij een opleiding tot medewerker maatschappelijke zorg volgt. Ook maakt hij graag rapmuziek. Troy heeft het idee dat het nu tijd wordt om dingen te proberen die hij normaal niet zou doen en op die manier is hij dan ook terecht gekomen bij Adam Zkt. Eva, waarvoor hij uit zijn comfortzone moet stappen.

Onzeker is Troy dan ook zeker niet, al vindt hij het wel spannend om mee te doen, omdat heel Nederland hem naakt gaat zien. Toch heeft hij een geheim wapen: “‘When you go black, you never go back’, ik denk dat daar wel een kern van waarheid in zit.”