Sterren op TV
Melanie Hania vriendin Wesley Hoedt

Melanie Hania is de ex-vriendin van Wesley Hoedt

Melanie Hania is de vriendin van Wesley Hoedt. De centrumverdediger ging in het seizoen 2017-2018 in de Engelse Premier League spelen voor Southampton en nam zijn vriendin Melanie mee naar het St. Mary’s Stadium. Helaas is deze relatie ten einde gekomen. Tegenwoordig is Wesley gelukkig met de welbekende Emma Heesters. Online bekend via YouTube en Instagram, ook was ze op Tv te zien bij de Beste Zangers.

Wesley Hoedt en ex-vriendin Melanie Hania hebben een dochtertje

Hoedt maakte op jonge leeftijd de overstap van het Alkmaarse AZ naar SS Lazio uit de Italiaanse stad Rome. De Romeinen waren blij dat de verdediger naar Stadio Olimpico kwam, maar waren óók verheugd dat hij zijn knappe vriendin Melanie met zich meenam.

Al snel werd Hania namelijk behoorlijk populair in Italië: de roddelbladen kwamen meermaals op de proppen met foto’s van haar. Hoedt en Hania genoten van het leven in het Mediterraanse gebied en in de maand september van 2016 kregen ze een dochtertje: Noli.

Melanie en Wesley verhuisden op jonge leeftijd naar Rome

Spelers die op jonge leeftijd van de Eredivisie naar een topcompetitie krijgen nogal eens kritiek. Kenners vinden dat deze voetballers eerst zouden moeten rijpen in Nederland. Hoedt zegt daarover tegen het Noordhollands Dagblad: “Hier speel ik elk seizoen tegen Juventus, Napoli, AS Roma en noem maar op. Tegen spitsen als Higuain, Icardi, Dzeko, Belotti en Bacca. Dat zijn wedstrijden die dubbel tellen. Dus ik heb hier stappen gezet die ik bij AZ niet had kunnen maken. Ik leer ook veel door naar de andere verdedigers te kijken.”

Nu is Hoedt dus al weer weg uit de Italiaanse Serie A, want in de zomer van 2017 heeft hij een contract ondertekend bij Southampton, dat 18 miljoen euro voor hem betaalt. De carrière van de stopper zit duidelijk in de lift: van AZ naar Lazio naar Southampton. Hoedt geniet van de roem, maar weet wat belangrijk is in het leven: zijn vriendin Melanie Hania, hun dochtertje Noli en hond Finn. “Ik werk er heel hard voor, maar dat geldt voor veel meer mensen en die krijgen er weinig voor terug. Kijk hoe wij erbij zitten. Daar mag je dankbaar voor zijn.”

Melanie Hania kun je volgen via Facebook en Instagram.