Sterren op TV
Melanie Driessen Ninja Warrior

Melanie Driessen waagt zich aan Ninja Warrior

Melanie Driessen doet mee aan Ninja Warrior. De goed getrainde dame heeft zich tijdenlang voorbereid op een dergelijke hindernissenbaan en wil nu graag laten zien dat zij het in zich heeft om Ninja Warrior te worden. De 24-jarige atleet uit Heemskerk dacht er al jaren over na om mee te doen aan het programma in de hoop de titel te winnen, maar ze moest lang geduld hebben alvorens het enorm moeilijke parcours eindelijk naar Nederland toekwam. In 2017 is dat alsnog gebeurd.

Melanie Driessen in Ninja Warrior

Melanie Driessen is één van de deelneemsters aan Ninja Warrior. De jongedame is al liefst elf jaar aan het turnen en ze veroverde in 2016 in Moskou de wereldtitel op het WK Calisthenics. Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging, iets wat ze lijkt te vinden in Ninja Warrior.

“Ik had al een paar keer een filmpje voorbij zien komen op Facebook van Ninja Warrior USA en ik zei altijd als het ooit in Nederland komt wil ik mee doen!”, vertelde Melanie aan Ninja Warrior Ned. Na jaren wachten heeft ze die droom eindelijk uit zien komen. In onderstaande video zien we hoe Melanie zich alvast klaarstoomt voor het avontuur.

Melanie Driessen in het dagelijks leven

Melanie Driessen houdt zich in haar dagelijks leven eigenlijk constant bezig met sport. Ze werkt als instructrice bij Fun For Life Fitness Groepstrainingen. Driessen is geboren in Beverwijk en is zelf eigenlijk ook bijna altijd aan het sporten.

Zo nu en dan gebruikt ze haar YouTube-kanaal om te laten zien wat er op een dag zoal op het programma staat. Zo zien we onder andere een dag in het leven van Melanie terwijl ze in Dubai is en ook daar staat sporten natuurlijk weer centraal.

Melanie Driessen is te volgen via Instagram en Facebook.