Sterren op TV
Meike en Froukje Hunted

Meike en Froukje de zussen uit Hunted

Meike en Froukje Lubbers gaan de uitdaging aan in Hunted. De zussen willen laten zien dat ze best in staat zijn om drie weken lang op de vlucht te zijn. In het dagelijks leven doen de twee totaal verschillende dingen. Terwijl de 26-jarige Froukje nog druk bezig is met haar studie, is Meike werkzaam als strafrechtadvocaat.

Meike en Froukje de zussen uit Hunted

Meike en Froukje besloten zich desondanks samen in te schrijven voor Hunted en dat was zeker niet zonder reden. “Wij vinden het wel leuk om een beetje stoute dingen te doen. Dingen die eigenlijk niet kunnen of plannen bedenken om proberen mensen te misleiden, dat is natuurlijk prachtig”, vertelden de zussen al in hun voorstelvideo.

Meike vindt het helemaal een grote uitdaging. “Ik doe mee aan Hunted, omdat ik hou van uitdagingen, ik hou van spelletjes en ik heb in mijn werk natuurlijk dagelijks te maken met politie en opsporingsbevoegdheden. Niks lijkt mij gaver dan om te proberen om drie weken uit handen te blijven van de politie.”

Froukje en Meike op de vlucht

In Hunted gaan Froukje en Meike op de vlucht en dat nemen ze vrij serieus. “Als wij weten dat wij op de vlucht gaan, dan moet je jezelf gewoon niet meer laten zien. Dat je echt moet verdwijnen en dat je op alle mogelijke manieren weg bent”, vertelde Froukje.

De studente Marketing & Communicatie gaan we in Hunted leren kennen als een echte doorzetter. Haar zus daarentegen is meer de stille, tactische denker.

Meike Lubbers is te volgen via Facebook. Ook Froukje Lubbers is te volgen via Facebook.

De andere deelnemers aan Hunted 2017 zijn: Amy Scholten | Annoury en Dries | Robin en Ashley | Krista en Daniëlle | David en Ernesto | Erwin | Mike | Omar