Sterren op TV
Megan is de ex van Dylan in Ex On The Beach Double Dutch

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 29 mei 2023

Laatst Geüpdatet: 10 juni 2023

Megan is de ex van Dylan in Ex On The Beach Double Dutch

Megan, kwam als ex van Dylan van der Wal het strand op. De tablet stuurde Dylan, Joey en Maxim het strand op. De drie mannen waren dolgelukkig toen de bloedmooie Megan zagen.

En dat snappen we uiteraard wel! Megan, ziet er namelijk prachtig uit. Ze was al bekend voordat ze meedeed aan ‘Ex On The Beach Double Dutch’. De ex van Dylan van der Wal deed eerder mee met Love Island en Temptation Island.
Aan Temptation Island deed ze mee met haar inmiddels ex-vriend Kevin. Hij ging tijdens de opname van het programma meerdere keren vreemd

Inhoudsopgave

Megan en Dylan in Ex On The Beach Double Dutch

Dylan, was niet blij toen hij zag dat zijn ex het strand op kwam lopen. Wel, vertelde hij dat hij geen gevoelens meer voor haar had.

Toen Megan terug was van haar date met Joey, kreeg ze ruzie met haar ex. Dit ging zo ver dat ze haar drinken in het gezicht gooide van Dylan.

Megan en Dylan in Ex On The Beach Double Dutch

Megan heeft Dylan bedrogen tijdens een vakantie in Dubai

Dylan en Megan hadden 1 jaar lang een knipperlichtrelatie. Het was de ene keer uit, de andere keer aan. Uiteindelijk heeft ze Dylan bedrogen toen ze op vakantie was in Dubai. Toen Dylan hier achter kwam, hebben ze een definitief punt achter hun relatie gezet.

Megan verdient haar geld met OnlyFans
© Instagram

Ze verdient haar geld met OnlyFans

De bloedmooie Megan verdient haar geld met OnlyFans. Naar schatting verdient ze hier tienduizenden euro’s per maand mee.

Ook met samenwerkingen verdient ze een gedeelte van haar inkomsten. Op haar Instagram-account heeft ze bijna 175.000 volgers.

Megan mocht op date met Joey

Megan mocht op date met Joey. Zowel Joey als zij waren hier erg blij mee. Joey, vindt Megan namelijk erg aantrekkelijk. Op hun date hebben ze direct gezoend.

‘s Avonds in de villa hebben ze het afgemaakt, het was te zien dat Joey en Megan seks hadden en samen wakker werden in de villa. Hier was Ellen niet zo blij mee.

Haar extra power

Megan, mocht bepalen wie er niet mee mocht feesten en in de villa moest blijven slapen. Marc-Junior moest thuisblijven, ook hij kreeg extra power. Marc, mocht bepalen wie er met hem meeging. Hij koos uiteindelijk voor Janey

Seks met Marc-Junior

Nadat ze één avond met Joey was, bleek ze er alweer op uitgekeken. Marc-Junior, vertelde dat hij wel interesse had, diezelfde avond had het stel nog seks. 

Temptation Island

De meeste mensen zullen Megan Desaever kennen van haar deelname aan ‘Temptation Island’. Ze deed in 2018 mee aan dit realityprogramma met haar voormalige vriend Kevin.

Ze waren benieuwd of hun relatie standhield, dat bleek niet zo te zijn. De ex-vriendin van Megan ging meerdere malen vreemd.

Belastingonderzoek

De 24-jarige Megan vertelde op het YouTube-kanaal ‘Allures’ dat ze geen belasting betaalde over het geld wat ze verdient met OnlyFans. ‘Wanneer je je inkomsten correct opgeeft, gaat er de helft belasting af, dat snap ik niet’, vertelde Megan in de aflevering van het YouTube-kanaal.

Enkele dagen later werd deze knappe dame van haar bed gelicht.