Sterren op TV
Megan en Joey zijn weggestuurd door de nieuwe ex

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 28 juni 2023

Laatst Geüpdatet: 28 juni 2023

Megan en Joey zijn weggestuurd door de nieuwe ex

Megan en Joey moesten de villa van ‘Ex On The Beach Double Dutch’ verlaten. De nieuwe ex – Rick van Aanholt – mocht één iemand naar huis sturen. Hij koos ervoor om Joey naar huis te sturen omdat hij te ‘close’ was met zijn Megan. Omdat Joey naar huis ging, ging Megan ook mee. 

Inhoudsopgave

Zijn heftige extra power

Rick, kwam voor zijn ex Cynthia het strand oplopen. In het dagelijks leven werkt hij als stratenmaker. De 22-jarige zit onder de tatoeages. Toen hij het strand op kwam lopen, ging de tablet  vrijwel direct af. Hij mocht elke original behalve Michelle wegsturen. Hij koos uiteindelijk voor Joey. Het leek erop alsof hij al een relatie had met Megan. Vandaar dat hij Joey weggestuurd, dit viel bij hem verkeerd.

Rick en Joey hadden heftige ruzie tijdens Ex On The Beach Double Dutch
© Instagram @rickvanaanholt

De ruzie tussen Rick en Joey

Nadat Rick bekendmaakte dat Joey weg moest, viel Joey hem aan. Als dappere man vocht Rick terug. Niet alleen Joey viel hem aan, ook Dylan, Jonna en Marc-Junior vlogen op hem af. Joey’s vriendin Megan barstte in tranen uit. Zij werd getroost door Janey.

Het gaat goed tussen Megan en Joey

Al tijdens ‘Ex On The Beach Double Dutch’ leken Megan en Joey wel een stelletje. Nadat ze seks had met Marc-Junior, focuste ze zich volledig op Joey. Het lijkt er zelfs uit op dat het stel een relatie heeft. Ook in Nederland zien ze elkaar dagelijks.

Rick is de ex van Cynthia
© Instagram @rickvanaanholt

Rick is de ex van Cynthia

De 22-jarige Rick van Aanholt is de ex van Cynthia. Hij viel bijzonder goed in de smaak bij de dames. Zo kreeg hij aandacht van Janey, Ellen en Cinta. Het eerste kwartet zat er helaas nog niet in, wel had hij vrijwel direct geslachtsgemeenschap met zijn ex.