Sterren op TV
Megan Barton Hanson Love Island

Megan Barton Hanson bekend uit Love Island

Megan Barton Hanson is bekend uit Love Island. Megan is 24 jaar oud en heeft een duidelijk doel voor haar deelname aan het programma: opvallen in de Love Island-villa. Megan Barton Hanson heeft in het verleden ook al gedatet met een bekende voetballer. Zijn naam wilde ze echter niet bekendmaken.

Megan Barton Hanson bekend uit Love Island

Megan Barton Hanson is bekend uit Love Island. Ze hoopt in de villa vooral op te vallen en het verhaal dat ze al eens iets heeft gedaan met een bekende voetballer kan daar ongetwijfeld een handje bij helpen. Desondanks wil ze echter niet bekendmaken om welke voetballer het gaat.

In Love Island laat Megan haar oog in eerste instantie vallen op Eyal en Alex. Beiden werden ze meegenomen op een date en uiteindelijk koos ze ervoor om een koppel te vormen met Eyal. Of ze daarmee kans maakt om Love Island te winnen, is nog even de vraag.

Megan Barton Hanson webcam-model

Megan Barton Hanson blijkt in het verleden haar geld onder meer verdient te hebben als webcam-model. The Sun heeft uitgepakt met een uitgebreid artikel waar het verleden van Megan behandeld werd. Zo zou ze zo’n 170 pond per uur verdienen als webcam-model.

Of dat in de villa ook bekend is, is maar zeer de vraag. Megan is daarnaast ook werkzaam geweest als model en stripper.

Megan Barton Hanson is te volgen via Instagram.