Sterren op TV

Mean Thangtrakhanpong in In Real Life kunstenaar in wording

Mean Thangtrakhanpong behoort tot de groep van acht jongeren die de hoofdrol spelen in de serie In Real Life, op NPO 3. Daarin volgen kijkers het leven van acht millennials in de omgeving van Eindhoven. Ze wonen drie maanden samen in één huis.

Mean Thangtrakhanpong in In Real Life

In In Real Life proberen de makers te laten zien wie er schuil gaan achter ‘andere identiteiten’ die jongeren op de sociale media proberen voor te houden. Er wordt een uniek inkijkje achter de schermen (of: in de hoofden) bij millennials gegeven. Met zijn achten moeten ze het huis draaiende houden, maar ondertussen – juist in deze zware coronatijden – ook hun eigen leventje op de rit zien te houden.

Mean uit In Real Life wil kunstenaar worden

De 28-jarige Mean Thangtrakhanpong studeert Product Design aan de Willem de Kooning Academy. Hij heeft bij onder meer een sushirestaurant en een bagelzaak gewerkt, tegenwoordig verdient hij zijn brood bij Mood Food & Drinks.

Mean droomt echter al vanaf dat hij nog in de luiers zat van een carrière als kunstenaar. Op zijn eigen website omschrijft Mean zich als volgt: “Ik ben een vernieuwend, enthousiaste, spontane en stressbestendige jongen. Ik ben speels maar neem mijn werk heel serieus.”

“Ik vind het fijn om in contact te zijn met anderen, zowel met het team waar ik mee werken en mijn vrienden. Door mijn ruime ervaring met media/product design weet ik mij uitstekend op te stellen als innovatie designer.”

Blijft plakken ????????✨

Geplaatst door Mean Thangtrakhanpong op Woensdag 24 mei 2017

Geplaatst door Mean Thangtrakhanpong op Maandag 17 april 2017