Sterren op TV
Maya The Voice Kids

Maya van 8 jaar in The Voice Kids

Maya doet mee aan The Voice Kids. Alhoewel ze nog maar acht jaar oud is, slaagde ze erin om iedereen bij de talentenjacht voor kinderen voor zich te winnen. Ze koos voor een uniek nummer. Maya ging voor Zwart Wit van Frank Boeijen.

Maya doet mee aan The Voice Kids

Maya doet mee aan The Voice Kids. Maya is acht jaar oud en hoorde bij een hondencursus dat ze geselecteerd was voor de Blind Auditions. “Ik ben super duper blij.” Maya heeft al één keer opgetreden, maar van die weinige ervaring was bij The Voice Kids helemaal niets te merken.

Maya koos voor het nummer Zwart Wit van Frank Boeijen, van hem is ze een erg grote fan. “Hij zingt met heel veel gevoelens en dat vind ik wel echt leuk.”

Alle stoelen draaien voor Maya

Met haar uitvoering van het nummer slaagde ze erin om alle vier de stoelen omgedraaid te krijgen. Eerst gingen Ali B en Marco Borsato en daarna volgens Ilse De Lange en Douwe Bob. Het leverde Maya zelfs een staande ovatie op.

Na afloop mocht Maya uitleggen wat het nummer voor haar betekende. “Dat je niet moet denken welke kleur van je lichaam het is, maar welke kleur van je hart. Omdat sommige mensen pesten elkaar omdat ze een andere huidskleur hebben, maar dat moet helemaal niet”, aldus de piepjonge Maya. Het jonge talentje koos uiteindelijk voor Ilse De Lange.