Sterren op TV
May Hollerman Selma Brugklas

Auteur: Senna Reimink

Datum: 2 februari 2017

Laatst Geüpdatet: 17 augustus 2023

May Hollerman is Selma in Brugklas

May Hollerman is Selma in Brugklas en tot op heden nog een aardig onbeschreven blad. De jonge actrice timmert hard aan de weg om naam te maken, maar heel bekend is ze tot op heden nog niet. Toch is ze inmiddels dagelijks op de televisie te zien. In de jongerenserie Brugklas heeft ze tenslotte een hoofdrol, waardoor het ons niets zou verbazen als haar echte doorbraak niet lang meer uitblijft.

May Hollerman is Selma in Brugklas

May Hollerman is inmiddels al meerdere seizoenen een van de vaste gezichten in Brugklas. Nadat ze auditie had gedaan, kwam ze ook daadwerkelijk in de serie terecht. Ze speelt Selma in Brugklas en heeft in Brugklas een relatie met Mats (Edwin Bakker). Selma is niet zomaar een meisje.

Ze is erg populair op school en heeft daardoor over interesse van jongens niets te klagen. Wat verder opvalt, is dat Selma een ondernemend meisje is. En soms bemoeit ze zich weleens met zaken waar ze zich beter niet mee had kunnen bemoeien.

Wie is May Hollerman?

Buiten haar rol in Brugklas is er tot op heden nog niet gek veel bekend over May Hollerman. Ze is op 2 maart jarig en op het moment van schrijven zeventien jaar oud. De jongedame komt tegenwoordig steeds vaker voorbij op NPO3. Zo schuift ze ook regelmatig aan bij Zapp Live. Daarnaast zien we haar regelmatig in de nodige YouTube-filmpjes verschijnen.

Het zou ons niets verbazen als we deze actrice in de toekomst in wel meer series gaan treffen. Zo ging bijvoorbeeld Britt Scholte haar al eens voor door na Brugklas plots in Goede Tijden, Slechte Tijden terecht te komen. Waar May haar ambities liggen, is niet bekend.

May Hollerman is te volgen via Instagram en Facebook.