Sterren op TV
Maxine van Breukelen Idols

Maxine van Breukelen met eigen liedje in Idols

Maxine van Breukelen stort zichzelf met Idols in het diepe. Ze kiest er niet voor om een liedje te laten horen dat we iedere week voorbij horen komen. Ze heeft een eigen liedje geschreven en brengt die graag over aan Jamai Loman, Martijn Krabbé, Eva Simons en Ronald Molendijk. Het nummer van Maxine heet Alright en ze begeleidt zichzelf bij haar eigen nummer ook nog eens met de gitaar.

Maxine van Breukelen kan zingen

Maxine van Breukelen doet mee aan Idols. Ze zingt al jaren en vindt het nu tijd dat ook anderen van haar zangkunsten kunnen gaan genieten. Ze is geboren in Eindhoven en tegenwoordig woonachtig in Den Haag. Ze is achttien jaar oud en studeert Communicatie aan de Hogeschool te Leiden.

“Ik doe mee met Idols omdat ik eigenlijk voor zoveel mensen wil gaan zingen”, vertelde Maxine over haar beweegredenen om mee te doen aan de talentenjacht. De naam van Maxine werd door Ruben Nicolai overigens al even vergeleken met een waxinelichtje.

Maxine van Breukelen in Idols

Maxine van Breukelen zong tijdens de auditieronde van Idols haar eigen nummer Alright. “Fantastisch”, vertelde Jamai Loman. “Ik ben hier echt dol op Maxine. Ik vind het echt fantastisch. Je zingt spatzuiver, je hebt een eigen liedje geschreven, wat al heel dapper is om dat dan te doen en je speelt fantastisch gitaar. Gewoon een fantastische auditie. Maar pas jij in het programma Idols. Ik zou het mezelf nooit vergeven als we jou niet door laten gaan.”

Ook de andere juryleden waren vol lof, waaronder Ronald Molendijk. “Dit is gewoon een achttienjarige singer-songwriter in progress. De nonstop going on machine. Niet een tekst die je als liedjesschrijver heel snel in een liedje kunt verwerken. Dus credits daar”, vertelde hij. Ook Eva Simons was onder de indruk. “Jij bent heel muzikaal en je kijkt ons aan. En het is fijn om naar terug te kijken. Heel veel mensen kijken heel angstig uit hun ogen en dat is heel awkward voor de luisteraar om dan terug te kijken, maar bij jou is het heel fijn om terug te kijken. Jij maakt een fijn contact met mensen.”

Maxine van Breukelen is te volgen via Instagram en Facebook.