Sterren op TV
Maxime Meiland partner, vermogen, leeftijd en verleden

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 30 juni 2023

Laatst Geüpdatet: 4 juli 2023

Maxime Meiland: partner, vermogen, leeftijd en verleden

Maxime Meiland, behoort sinds de eerste uitzending van ‘Chateau Meiland’ tot een bekende Nederland. Haar rol in de tv-serie heeft haar veel bekendheid opgeleverd.

Ook financieel gezien is ze erop vooruit gegaan.  Ze kocht ondanks samen met haar man Leroy een gigantische villa in Noordwijk. De 27-jarige Maxime kocht de villa voor 2,3 miljoen euro. 

Inhoudsopgave

Maxime Meiland is getrouwd met Leroy

Maxime Meiland is getrouwd met haar man Leroy Molkenboer. Op 30 juli 2022 gaven ze elkaar het ‘ja’ woord. Dat schreven we in een eerder artikel op sterrenoptv.nl. Ze trouwden op een prachtige landgoed in Oegstgeest. Uiteraard, was de hele familie aanwezig. 

Maxime en Leroy hebben samen één dochter genaamd ‘Vivé’. Daarnaast heeft Maxime een dochter met haar ex-vriend Jaap. Hij heeft geen rol gespeeld in het opvoeden van zijn dochter. Voordat Maxime een relatie kreeg met Leroy, heeft ze altijd alleen voor Claire gezorgd. 

Bekend van chateau Meiland

Maxime Meiland was voor het eerst op televisie te zien in 2005. Martien, Erica, Montana en Maxime emigreerden naar Frankrijk. Martien, had zijn woonwinkel in Noordwijk verkocht, met dat geld kochten ze een charmant kasteel in Frankrijk.

Hoewel het kasteel een fantastisch uitzicht had, moest er nog enorm veel gebeuren. In 14 jaar wisten ze van een vervallen hotel een serieuze B&B te maken met 6 grote familiekamers. 

Op 20 mei 2019 was de eerste aflevering van ‘Chateau Meiland’ te zien op SBS6. Eigenlijk was de eerste aflevering al een succes. De aflevering werd ruim 500.000 keer bekeken.

Inmiddels zijn er 130 afleveringen uitgezonden en er staat een nieuw seizoen voor de deur.

Dit is het bizarre vermogen van Maxime Meiland
© Instagram @maximemeiland

Haar vermogen

In de afgelopen 3 jaar heeft de familie miljoenen euro’s verdiend door hun succesvolle televisieserie. Ook Maxime heeft haar graantje meegepikt.

Samen met haar vriend Leroy kon ze een huis kopen van 2,3 miljoen euro. En dat op 27-jarige leeftijd. In 2022 kochten ze hun eerste huis, dat kostte 1,2 miljoen euro.

Omdat Maxime te zien is in de televisieserie van haar ouders, mag ze haar moeder elke maand een factuur sturen. Gelukkig, kunnen Erica en Maxime dit makkelijk betalen. Ze krijgen voor elke aflevering van het programma 50.000 euro overgemaakt.

Maxime Meiland heeft een heftig verleden
© Instagram @maximemeiland

Aan de drank door sextape en verkrachting

Er zijn maar weinig mensen die weten wat Maxime in het verleden heeft meegemaakt. Toen ze nog op de middelbare school zat, lekte er een ‘sextape’ uit waarin ze te zien was. De hele school heeft de video gezien, zelfs haar ouders.

Omdat Maxime Meiland hier niet mee om kon gaan, ging ze aan de drank. Het werd nog erger. Maxime Meiland, is in het verleden verkracht. Omdat ze door een heftige periode ging, liep ze bij een psycholoog. Deze heeft haar goed geholpen. Hierdoor kan ze beter over deze heftige gebeurtenis praten.

Maxime, heeft een allesbehalve makkelijk jeugd gehad. Ze is nu supertrots op wat ze bereikt heeft. En dat snappen wij!

Trouwjurk maxime meiland

Op haar bruiloft droeg ze 3 verschillende jurken. Tijdens de ceremonie droeg de knappe Maxime de mooiste jurk. Omdat deze niet lekker zat, wilde persé een extra jurk. Deze deed ze aan voordat ze de taart aansneed. Tijdens het feest, wisselde Martien voor de laatste keer van jurk.

Het boek van Maxime Meiland
© Instagram @maximemeiland

Haar boek

Net als haar vader en moeder, bracht ook Maxime haar eigen boek uit. In het boek vertelt ze meer over haar heftige verleden. Ook wordt er meer bekend over de vader van Claire, haar ex Jaap.

Voordat het boek uitkwam, was er niks bekend over hem. Inmiddels is het boek al 30.000 keer verkocht.  Dat aantal kwam niet in de buurt van het aantal verkopen dat haar vader had. Martien Meiland verkocht 150.000 boeken. Hier hield hij naar schatting 350.000 euro aan over.

Haar dochters

Maxime Meiland heeft twee dochters. Haar oudste dochter Claire kreeg ze samen met haar ex-vriend Jaap. Hij heeft geen rol gespeeld in haar opvoeding. Maxime, heeft er altijd alleen voor gestaan.

Claire werd geboren op 7 augustus 2017. Op 14 september 2022 werd Maxime voor de tweede keer moeder. Het i s haar eerste kind dat ze samen kreeg met haar man Leroy.

De miljoenenvilla van Maxime Meiland in het prachtige Noordwijk
© Funda

Hun miljoenenwoning in Noordwijk

Bij gezinsuitbreiding hoort een groter huis. Daarom kochten Maxime en Leroy een nieuwe villa in hun geliefde Noordwijk.

De gigantische villa met buitenzwembad heeft een fraai aangelegde tuin. Ook beschikt de villa over zes slaapkamers. We verwachten de komende jaren dan ook gezinsuitbreiding voor Maxime Meiland en haar man Leroy.

We verwachten dat Leroy en Maxime op de begane grond slapen. Op de onderste verdieping bevinden zich twee slaapkamers. De masterbedroom  heeft een eigen badkamer. Met 327 vierkante meter woonoppervlak hebben Claire en Vivé meer dan genoeg ruimte om met hun poppen te spelen.

Actief op Instagram

Ook op social media is Maxime erg actief. Ze heeft al 585 berichten geplaatst op Instagram. Ze geeft haar 570.000 volgers dagelijks een inkijkje in haar leven. Ook zien we haar kinderen Claire, Vivé en haar man Leroy terug op haar account. 

Deze opleiding volgde Maxime Meiland
© Instagram @maximemeiland

Haar opleiding

Wat veel mensen niet weten, is dat Maxime een opleiding in Nederland gevolgd heb. De 27-jarige Maxim heeft de opleiding ‘Mode & Handel’ afgerond in Haarlem. 

Ruzie met Lize Kopershoek, vriendin van Tim Hofman
© Instagram @lizekorpie

De ruzie met Lize Korpershoek

De prachtige Maxime heeft flinke ruzie met Lize Korpershoek, de vriendin van Tim Hofman. Ze heeft abortus gepleegd omdat Lize nog niet klaar was om moeder te worden.

Dit zei ze over haar abortus ‘’Sorry, ik ben nog niet klaar voor jou, ooit wel, maar nu nog niet’’. Maxime Meiland vond het nergens opslaan, ‘’het is geen mode’’, zei ze.

Haar mening over Waylon

Maxime Meiland, heeft niet alleen ruzie met Lize, maar ook met Waylon. Ze vond het nergens op slaan dat hij vreemdging. Dat stond in het boek van Maxime Meiland.

Waar is Maxime geboren?

Maxime, is geboren in Noordwijk. Haar vader had daar vroeger een woonwinkel.

Hoelang is Maxime?

Het is niet bekend hoelang Maxime Meiland is. We verwachten dat ze rond de 1.80 is.

Zijn Maxime en Leroy nog samen?

Ja, het lijkt erop dat Maxime en Leroy nog samen zijn.

Wie is Leroy Molkenboer?

Leroy Molkenboer, is de man van Maxime Meiland. Ze trouwden in 2022 en wonen samen in het prachtige Noordwijk.

Wat kost het boek van Maxime Meiland?

Het boek van Maxime kost 22,99 euro op bol.com. Je kunt het ook kopen in een E-book variant. Hiervoor betaal je 14,95 euro.

Heeft Maxime Meiland haar eigen winkel? 

Nee, Maxim heeft geen eigen winkel, haar zus Montana wel.