Sterren op TV
Maxime en Leroy gaan scheiden

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 30 juni 2023

Laatst Geüpdatet: 4 juli 2023

Maxime Meiland en Leroy gaan uit elkaar

Het lijkt niet goed te gaan tussen Maxime Meiland en haar man Leroy. Leroy, ging twee weken met zijn vrienden op vakantie. Maxime en dochter Vivé mochten niet mee.

Ook delen Maxime en Leroy geen foto’s meer op social media.  De geruchten gingen al langer rond dat hun huwelijk in zwaar weer zit, door deze vakantie wordt dat vast niet beter.

Volgens verschillende interne bronnen maken Maxime Meiland en Leroy Molkenboer echt overal ruzie om, om die reden zal Leroy met zijn vrienden op vakantie gaan. Hij zal klaar zijn met het gezeik thuis.

Inhoudsopgave

Leroy werkt te veel en Maxime krijgt te weinig aandacht

Maxime gaf al meerdere keren aan dat Leroy veel te veel werkt als freelance cameraman. Naast zijn freelance-werkzaamheden heeft hij verschillende panden.

Ook daar is hij erg druk mee. Doordat Leroy werkt als cameraman, is hij vaak van huis. Voor zijn werk moet hij zelfs regelmatig naar het buitenland. Hij is bevriend met Leonardo.

Gameverslaving 

Als Leroy dan wel thuis is, heeft hij maar één hobby: gamen. Volgens verschillende bronnen is hij verslaafd aan zijn PlayStation 5. Ook hier zal Maxime helemaal klaar mee zijn. Leroy, vindt op zijn beurt dat zijn vrouw veel te veel zeurt.

Zal Leroy na Robert ook uit de kast komen?

Er zijn zelfs geruchten dat de man van Maxime op mannen valt. Hij zal volgens verschillende kijkers van de televisieserie ‘Chateau Meiland’ op mannen vallen. De man van Maxime zal haar vader dan achterna gaan.

De prachtige dochter van Martien had eerder een relatie met Robbert Rodenburg, ook hij kwam uit de kast.