Sterren op TV
Maxime Armando Indonesië Grenzeloos Verliefd

Maxime voor Armando naar Indonesië in Grenzeloos Verliefd

Maxime vertrekt voor Armando naar Indonesië in Grenzeloos Verliefd. Alhoewel de twee elkaar nog helemaal niet zo goed kennen, weet Maxime het zeker. Armando is de ware voor haar en ze is zelfs bereid om alles in Nederland achter te laten om voor hem in Indonesië een nieuw bestaan op te bouwen. In Grenzeloos Verliefd zien we hoe het de twee vergaat als Maxime eenmaal gekozen heeft voor haar vertrek naar Indonesië.

Maxime voor Armando naar Indonesië

Maxime is verliefd op Armando en vertrekt voor hem naar Indonesië. Ze heeft haar geliefde gitarist leren kennen tijdens een reis door Indonesië. De twee besluiten hun conversatie op Skype voort te zetten en al snel merkt Maxime dat ze iets voor Armando begint te voelen. Als ze even later opnieuw afreist naar Indonesië en de vonk echt overslaat, dan weet Maxime genoeg.

Ze gaat haar leven in Rotterdam achter zich laten om in Indonesië een nieuw bestaan op te bouwen. Ze is tenslotte zó gek geworden op Armando dat ze het niet kan laten om haar leven voortaan met hem te delen.

Hoe is het nu met Maxime en Armando uit Grenzeloos Verliefd?

Voor Maxime zal er heel wat veranderen in Indonesië. Waar ze in Nederland gewend is geraakt aan flink wat luxe, is dat in Indonesië wel anders. Zo zal moeten wennen aan een leven zonder luxe als gewone wc’s, douches en supermarkten. Daarnaast is het de vraag of hun prille relatie de verhuizing van Maxime aan kan.

Ze kan tenslotte amper Indonesisch. Daardoor ziet het er niet naar uit dat Maxime snel werk te pakken krijgt en de moeilijke communicatie met Armando verloopt daardoor ook niet altijd vlekkeloos. In Grenzeloos Verliefd komen we erachter of de liefde van de twee sterk genoeg was.

De afgelopen weken in Grenzeloos Verliefd:
Claudie en Jack naar Laos
Floor en Eugene naar Zuid-Afrika
Larissa en Andreas naar Noorwegen
Jamilla en Mauricio in Colombia
Laura en Rudolf op Aruba
Niels en Paulina in Mexico
Wilma en Jase in Houston, Verenigde Staten