Sterren op TV
Maxim ex van Ellen in Ex On The Beach Double Dutch

Maxim ex van Ellen in Ex On The Beach Double Dutch

Maxim is de 19-jarige ex van Ellen in Ex On The Beach Double Dutch. Deze blonde mooiboy kwam in de tweede aflevering het strand oplopen.

Ellen en Maxim hebben elkaar ontmoet tijdens een vakantie. Ze hadden direct seks. Een leuk feitje: het condoom dat ze gebruikten zat vast in het geslachtsdeel van Ellen, deze heeft Maxim er met een tandenborstel er uitgekregen.

Maxim en Ellen in Ex On The Beach Double Dutch
© Instagram

Inhoudsopgave

Maxim en Ellen in Ex On The Beach Double Dutch

Maxim en Ellen zijn tot nu toe nog niet als stel gezien geweest in het realityprogramma ‘Ex On The Beach Double Dutch’. De 19-jarige Maxim had nog interesse in zijn ex, totdat Ellen vertelde dat ze seks heeft met Joey. De 19-jarige playboy vond dat ze haar ‘eigen glazen had ingegooid’.

De jongste deelnemer

Omdat Maxim nog maar 19 jaar oud is, is hij de jongste deelnemer aan dit seizoen van ‘Ex On The Beach Double Dutch’. Dj Jonna is nog steeds de oudste deelnemer die meedoet aan dit seizoen. 

De playboy

Ondanks dat Maxim nog erg jong is, heeft hij al met tientallen vrouwen het bed gedeeld. De oudste vrouw waarmee hij seks heeft gehad was 37 jaar. Dit deed de tiener op vakantie op het Spaanse feesteiland Ibiza.

De playboy
© Instagram

Maxim vindt vrouwen met een lage body count aantrekkelijk

Maxim, is een echte playboy, hij doet zijn best om elke mooie vrouw te versieren. Hierdoor heeft de 19-jarige al een flinke body count opgebouwd. Toch, vindt hij zelf vrouwen met een lage body count een stuk aantrekkelijker. Dat vertelde hij in aflevering 2 van Ex On The Beach Double Dutch.

Zijn extra power

De jonge Maxim mocht zelf bepalen met wie hij op date ging, alleen mocht hij niet op date met zijn ex. De 19-jarige kon kiezen tussen Michelle en Georgina, hij koos uiteraard voor de prachtige Michelle. Zij had de nacht voor hun date nog seks met de Belgische Dylan.

De ruzie met Dylan

De eerste avond dat Maxim er was, kreeg hij direct ruzie met Dylan. Ellen en haar ex hadden bedden verplaatst, hier waren onder andere Dylan en Joey niet blij mee. Ze gingen nog net niet met elkaar op de vuist. 

Maxim mocht op date met Giorgina

In de derde aflevering van Ex On The Beach Double Dutch mocht Maxim op date met Giorgina. Ze mochten elkaar masseren, Giorgina werd hier niet warm van. ”Ik val voor 80% op vrouwen en voor 20% op mannen”, Maxim maakt geen kans bij deze dame.

Foto © MTV Nederland