Sterren op TV

Max van Geest de vriend van K3-Klaasje Meijer

Max van Geest is de vriend van Klaasje Meijer, de blonde zangeres van de meidengroep K3. Ze wonen tegenwoordig samen in Rotterdam, nadat Klaasje jarenlang in België had gewoond. Max werkt als advocaat in de regio van de havenstad. Ze zijn al meer dan 8 jaar samen!

Max van Geest vriend K3-Klaasje Meijer

Max van Geest rondde in 2012 het atheneum op de ISW Gasthuislaan-school af. Daarna vertrok hij naar Engeland om in de boeken te duiken op de Universiteit van Londen, waar Max een bachelor in rechten, rechtsgeleerdheid en bedrijfswetenschappen behaalde.

Vervolgens mocht hij in 2018 ook nog eens een master bijschrijven in de hoofdstad van Engeland, waarna hij definitief terugkeerde naar ons ons kikkerlandje. Inmiddels werkt de vriend van K3-Klaasje Meijer als advocaat bij De Brauw Blackstone in Westbroek.

Klaasje bij K3 via televisieprogramma K3 Zoekt K3

Opvallend is dat Klaasje lang in Antwerpen bleef wonen, in België, en vriend Max van Geest in Rotterdam. “Ik denk dat we elkaar toch wel drie nachten per week zien. Dat is nét genoeg om het goed te houden en dat houdt het ook een beetje spannend”, vertelde Klaasje daar al eens over in het blad Weekend. Inmiddels woont Klaasje bij Max in Rotterdam samen.

Klaasje Meijer behaalde een plekje in de formatie K3 tijdens het televisieprogramma ‘K3 Zoekt K3’, waarin de originele K’s op zoek gingen naar hun eigen opvolgsters. Klaasje, in 1995 geboren in Lutjegast nabij Groningen, gebruikte eigenlijk altijd de roepnaam Alieke, maar vanwege K3 besloot ze toch weer voor haar officiële naam Klaasje te gaan.

Klaasje keert terug naar Nederland

Verder woonde ze dus in het buitenland: in buurland België. Maar in februari 2020 keerde ze terug naar Nederland. “Het is fijn om naast Max wakker te worden. Soms is hij pas na middernacht thuis en dan wacht ik hem op met een kopje thee. Dan ben ík weer laat en doet hij dat voor mij”, aldus Klaasje tegenover Dag Allemaal. Dat zit dus helemaal snor tussen hen!