Sterren op TV
Max Morley Love Island

Auteur: Senna Reimink

Datum: 8 januari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Max Morley bekend van Love Island en Ex on the Beach

Max Morley doet mee aan Love Island. De hunk wordt in de twaalfde aflevering van het eerste seizoen geïntroduceerd en vormt aan het eind van het seizoen een koppel met Jess Hayes. Samen met haar kroont Max zich uiteindelijk ook tot de winnaar van het programma. Daarmee kan hij rekenen op een geldprijs van liefst 50.000 pond. Max heeft daarnaast ook meegedaan aan Ex on the Beach.

Max Morley is Love Island

Max Morley doet mee aan Love Island. De 22-jarige jongeman uit Huddersfield is een voormalig cricketprof. Hij benadrukte alvast niet de slimste te zijn. “Ik ben beter met m’n handen, dan met m’n hoofd.”

Over zijn hobby’s was Max ook duidelijk. “Ik ga graag op vakantie met de jongens. Ik ben geen slet, gewoon een gozer. Ik ben een romanticus. Ik neem meiden graag mee uit eten. Ik ben geen softie, maar ik sta open voor liefde. Ik val op lange blondines, met blauwe ogen, zelfvertrouwen en gevoel voor humor.” In Love Island komt Max al snel terecht bij Jess. Ze worden zelfs de winnaar van het programma. Na het programma houdt hun relatie echter geen stand.

Max Morley in Ex on the Beach

Max Morley was na Love Island nog niet klaar met de tv. De voormalig cricketspeler uit Huddersfield koos na zijn avontuur in dat programma namelijk ook nog eens voor deelname aan Ex on the Beach. Hij werd daar geconfronteerd met zijn ex Georgia Crone.

Max Morley is te volgen via Instagram en Twitter.

De andere deelnemers aan Love Island zijn: Jonathan ‘Jon’ Clark, Lauren Richardson, Zoe Basia Brown, Jordan Ring, Luis Morrison, Josh ‘Joshua’ Ritchie, Hannah Elizabeth en Jessica ‘Jess’ Hayes.