Sterren op TV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 20 mei 2020

Laatst Geüpdatet: 22 april 2023

Joost Hofman vriend van Barbara Sloessen

Joost Hofman is de vriend van Barbara Sloessen, een Nederlandse actrice die onder meer bekendheid opdeed als haar personage Anna Brandt in Goede Tijden, Slechte Tijden. Ook was ze te zien in de films Mannenharten 2, Rokjesdag en Onze Jongens.

Inhoudsopgave

Joost Hofman vriend van Barbara

Joost Hofman is de vriend van Barbara Sloessen. De twee zijn nu 1,5 jaar samen en zijn sinds april 2022 gaan samenwonen. Tegenwoordig wonen ze in de hoofdstad van het land: Amsterdam.

Max Houtman ex-vriend Barbara Sloessen

Max Houtman en Barbara Sloessen waren al sinds 1 april 2014 (geen grapje) een setje samen. Max, die eigenlijk Maximiliaan heet, is foto- en videograaf in zijn woonplaats Amsterdam en volgt de opleiding videografie op de filmacademie in de hoofdstad van ons land. Op de Instagram-pagina van Max Houtman zien we voornamelijk portretfoto’s, waaronder van zijn vriendin Barbara Sloessen.

De twee gingen graag samen op vakantie. Zo zijn Max en Barbara samen naar Noorwegen geweest, vertelde laatstgenoemde al eens in de Beau Monde. Ze viel er de nodige kilo’s af en zit nu lekkerder in haar vel dan ooit tevoren. “Tentje mee en hiken maar! We liepen zo’n tien kilometer per dag door de bergen. Daar word je megastrak van.”

Barbara Sloessen als Anna in GTST

Barbara Sloessen is in 1988 geboren in Oud-Beijerland, in de provincie Zuid-Holland. Ze studeerde in 2013 af aan de Toneelacademie in Maastricht en begon haar carrière met enkele theater- en tv-rollen. Haar echte doorbraak kwam in 2014 toen ze de rol van Anna Brandt in de soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden op zich nam.

Barbara Sloessen in Mannenharten 2, Rokjesdag en Onze Jongens

Later was Barbara ook nog te zien in onder meer Mannenharten 2, Rokjesdag en Onze Jongens. Op de werkvloer speelt ze doorgaans de rollen van meiden die zoetsappige lovestory’s meemaken, maar in het echte leven heeft Barbara Sloessen dus maar één echte lover: haar vriend Max Houtman.