Sterren op TV

Max Houtman vriend van Barbara Sloessen

Max Houtman is de vriend van Barbara Sloessen, een Nederlandse actrice die onder meer bekendheid opdeed als haar personage Anna Brandt in Goede Tijden, Slechte Tijden. Ook was ze te zien in de films Mannenharten 2, Rokjesdag en Onze Jongens.

Max Houtman vriend Barbara Sloessen

Max Houtman en Barbara Sloessen zijn al sinds 1 april 2014 (geen grapje) een setje samen. Max, die eigenlijk Maximiliaan heet, is foto- en videograaf in zijn woonplaats Amsterdam en volgt de opleiding videografie op de filmacademie in de hoofdstad van ons land. Op de Instagram-pagina van Max Houtman zien we voornamelijk portretfoto’s, waaronder van zijn vriendin Barbara Sloessen.

De twee gaan graag samen op vakantie. Zo zijn Max en Barbara samen naar Noorwegen geweest, vertelde laatstgenoemde al eens in de Beau Monde. Ze viel er de nodige kilo’s af en zit nu lekkerder in haar vel dan ooit tevoren. “Tentje mee en hiken maar! We liepen zo’n tien kilometer per dag door de bergen. Daar word je megastrak van.”

Barbara Sloessen als Anna in GTST

Barbara Sloessen is in 1988 geboren in Oud-Beijerland, in de provincie Zuid-Holland. Ze studeerde in 2013 af aan de Toneelacademie in Maastricht en begon haar carrière met enkele theater- en tv-rollen. Haar echte doorbraak kwam in 2014 toen ze de rol van Anna Brandt in de soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden op zich nam.

Barbara Sloessen in Mannenharten 2, Rokjesdag en Onze Jongens

Later was Barbara ook nog te zien in onder meer Mannenharten 2, Rokjesdag en Onze Jongens. Op de werkvloer speelt ze doorgaans de rollen van meiden die zoetsappige lovestory’s meemaken, maar in het echte leven heeft Barbara Sloessen dus maar één echte lover: haar vriend Max Houtman.

Dit bericht bekijken op Instagram

♥️ na 3 weken buitenland hoppen is het toch wel heel fijn om deze ???? weer te zien! #liefde #tbnaardezeZomer #zomervolliefde #indewinterook

Een bericht gedeeld door Barbara Sloesen (@barbarasloesen) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Deze troetel ijsbeer is vandaag 25 geworden! ????♥️ #hieperdepiep #ditismijnlief

Een bericht gedeeld door Barbara Sloesen (@barbarasloesen) op