Sterren op TV

Mauron Vlaar de vriend van Tabitha

Mauron Vlaar is de vriend van Tabitha Foen-a-Foe, een zangeres die vooral bekendheid vergaarde met haar nummer Is dit over, samen met Ronnie Flex. Vriend Mauron schitterde zelf in de clip van het nummer Ik versta je.

Mauron Vlaar vriend zangeres Tabitha

Mauron Vlaar heeft gewerkt bij Het Beleggingsinstituut en als opleider bij Sociale Verzekeringsbank SVB. Hij houdt erg van reizen naar warmere oorden, bij voorkeur natuurlijk samen met zijn vriendin Tabitha Foef-a-Foe.

Verder schuwt hij de camera duidelijk ook niet, want hij speelt een hoofdrol in de clip van het nummer Ik versta je. Daarin zien we hem enkele intieme momenten beleven met zijn grote liefde.

Tabitha Foen-a-Foe vertrok naar Amerika

Tabitha Foen-a-Foe vertrok al vrij snel na haar schooltijd naar Los Angeles, in Amerika, maar werd door collega Ronnie Flex overtuigd om terug naar Nederland te keren. Het bleek een goede zet, want in haar eigen kikkerlandje – waar ze is geboren in Leiden – groeide ze al snel uit tot één van de meest gestreamde artiesten van het land.

Enkele bekende nummers van Tabitha naast Ik versta je zijn Is dit over (samen met Ronnie Flex), Gevonden in Verdwalen en HIT-SIG (samen met Jayh en Latifah).

Moeilijke jeugd

Inmiddels is Tabitha Foen-a-Foe ontzettend populair en geliefd, niet alleen bij haar vriend Mauron Vlaar. Maar vroeger was dat wel anders, vertelde de zangeres al eens aan Vice. “Ik kom uit een dorp waar sowieso weinig donkere mensen waren. Ik werd weleens uitgescholden en iemand riep weleens dat ik bamboelippen had. Mijn broer, zus en vader hadden daar nog meer last van. En zelfs mijn moeder die blond haar en blauwe ogen had, maar zwanger was van een donkere man, werd uitgescholden.”

“De dag na mijn negende verjaardag is mijn vader gestorven aan een ziekte. Het moment dat mijn vader overleed, begon mijn leven pas. Alles ervoor lijkt een droom. Dat was het begin van een hele moeilijke tijd. Mijn moeder was nooit meer de vrouw die ze vroeger was. We moesten vanaf dan alles zelf doen. Mijn broer en zus gingen elk hun eigen weg op, en gingen ook vroeg uit huis. Ik voelde me in de steek gelaten.”

“Het contact is tussen ons een lange tijd niet goed geweest. Maar ik heb nu weer een ongelooflijk sterke band met hen. Mijn broer en zus hebben de rol op zich genomen van ouders. Alhoewel we elkaar wat verloren zijn in mijn jeugd, zijn ze wel altijd mijn supportsystem geweest. Ze brachten me naar castingbureaus en de studio. Ik ben nu zo trots op ze”, aldus Tabitha Foen-a-Foe, die ongetwijfeld óók heel trots is op vriend Mauron Vlaar, tot slot.