Sterren op TV
maurits-strubbe-negin-150x150

Maurits Stibbe de vriend van Negin Mirsalehi

Maurits Stibbe is de vriend van Negin Mirsalehi, een Nederlands-Iraanse influencer met meer dan zes miljoen volgers op Instagram en eigenaar van beautylijn Gisou. Het vermogen van de fashionblogger wordt op een kleine vijf miljoen euro geschat. In juli 2022 is hun eerste zoon Sam Eduard Stibbe Mirsalehi geboren.

Maurits Stibbe vriend Negin Mirsalehi

Maurits Stibbe stond samen met zijn vriendin Negin Mirsalehi aan de wieg van modeblog Gisou. Hij heeft zelfs niets met mode, maar wel met media en dus koos hij er voor om zijn vriendin te helpen met het groot maken van het bedrijf. “Ik werkte vier jaar als strategieconsultant bij PWC, maar ben altijd erg betrokken geweest bij Negins blog”, legde Maurits al eens uit in het VU Magazine.

“Eerst maakte ik alleen de foto’s, dat was niet mijn hobby. Geleidelijk aan raakte ik betrokken bij de zakelijke kant van de blog, het verdienmodel erachter. Nadenken over platformen, hoe we met adverteerders onze doelstellingen kunnen bereiken of ons Youtube-kanaal groter kunnen maken. Mijn passie voor media was mijn drijfveer om de definitieve overstap te maken.”

Maurits Stibbe en Negin Mirsalehi maken miljoenenbedrijf van Gisou

En dat is gelukt, want inmiddels verdienen Negin Mirsalehi en haar vriend Maurits Stribbe miljoenen. Bovendien zien de geliefden elkaar nu ook op de werkvloer, en dat bevalt Maurits wel. “Negin is slimmer dan ik. En eigenwijs. Ze wilde niet voor een baas werken. Haar passie en expertise op het gebied van mode en visie op het gebied van online media leidde ertoe dat ze hier haar werk van maakte.”

“Negin is gefocust op de inhoud, zij is de creatieve visionair. Ik behandel alle inkomende projecten, onderhoud het contact met de adverteerders. Samen sturen wij het team aan en ontwikkelen wij de strategie om ons bedrijf verder te laten groeien.”

Vermogen Negin Mirsalehi

In het jaar 2016 had Negin Mirsalehi met haar bedrijf al een omzet van zo’n 2 miljoen euro, en dat is sindsdien ieder jaar verder opgelopen. Per gesponsorde Instagram-post, die ruim zes miljoen volgers kan bereiken, verdient ze tienduizenden euro’s. Niet voor niets stond ze in de Forbes 30 Under 30, een lijst met de meest invloedrijke mensen jonger dan 30 jaar.

Het is dan ook een understatement om te zeggen dat Negin Mirsalehi en haar vriend Maurits Strubbe een ontzettend succesvol koppel vormen!