Sterren op TV
Maurits Rhoda Liefs Uit

Maurits en Rhoda uit Kenia in Liefs Uit…

Maurits en Rhoda uit Kenia doen mee aan Liefs Uit… De twee hebben elkaar leren kennen door middel van een internationale christelijke datingsite. Sinds de eerste date in Kenia laten de twee elkaar niet meer los, maar het is best nog een flinke klus om daarna weer bij elkaar te zijn. In Liefs Uit… worden de twee tortelduifjes gevolgd.

Maurits en Rhoda uit Kenia in Liefs Uit…

Maurits en Rhoda zijn sinds hun eerste date in Kenia stapelverliefd op elkaar. Ze leerden elkaar kennen op een internationale christelijke datingsite. Als Rhoda ook graag een keer naar Nederland wil komen, blijkt dat lastiger dan van tevoren gedacht.

Het duurt erg lang voordat ze een visum geregeld heeft, maar als dat eindelijk is gelukt kan ze voor het eerst drie maanden naar Nederland komen. Als ze na die drie maanden weer terug moet keren, is het de grote vraag of ze de dertigjarige Maurits ooit nog terugziet in Nederland. Dat gaan we zien in Liefs Uit…

Hoe is het nu met Maurits en Rhoda?

Hoe is het nu met Maurits en Rhoda? Maurits en Rhoda zijn inmiddels al een aantal maanden verder sinds de aflevering van Liefs Uit… De twee zijn nog altijd dolgelukkig met elkaar en hebben in de afgelopen maanden goed nieuws ontvangen. Rhoda en Maurits zijn inmiddels gelukkig getrouwd.

Ook heeft het Keniaanse model haar vaderland inmiddels verlaten en is ze samen met Maurits woonachtig in IJmuiden. De twee hebben elkaar dan ook helemaal gevonden.

De afgelopen weken in Liefs Uit…
Lucien en Victor uit Venezuela
Sanne en Ebu uit Turkije