Sterren op TV
Maurice Adam Zkt. Eva VIPS naakt Jeffrey Wammes

Maurice voor Jeffrey Wammes in Adam Zkt. Eva VIPS

Maurice is voor Jeffrey Wammes te zien in Adam Zkt. Eva VIPS. Voor deze aflevering is het programma even omgedoopt tot Adam Zkt. Adam VIPS. Jeffrey Wammes, voormalig turner van beroep, valt namelijk op mannen. Maurice is zo’n vier jaar openlijk uitgekomen voor zijn geaardheid en hoopt in Jeffrey Wammes een leuke partner te vinden.

Maurice naakt in Adam Zkt. Eva VIPS

Maurice doet naakt mee aan Adam Zkt. Eva VIPS. Toen hij hoorde dat Jeffrey Wammes op zoek was naar een leuke man, besloot Maurice zichzelf op te geven. Het is voor hem tenslotte nog niet gelukt in de liefde en dit is een mooie kans om ervoor te gaan. De Haagse Maurice is 29 jaar oud en in het dagelijks leven werkzaam als glazenwasser en actief als voetbaltrainer.

Pas op latere leeftijd is Maurice ervoor uitgekomen dat hij op mannen valt. “Ik heb vier jaar een relatie gehad met een meisje en ik ben na mijn 25ste uit de kast gekomen”, zo gaf hij aan in het programma.

Maurice voor Jeffrey Wammes naar de Filipijnen

Maurice is voor Jeffrey Wammes vertrokken naar de Filipijnen waar Adam Zkt. Eva VIPS wordt opgenomen. Maurice is onder de indruk van wat Jeffrey Wammes allemaal al heeft bereikt in zijn carrière. “Ik heb heel veel respect voor wat Jeffrey heeft bereikt in zijn turncarrière. Hij heeft natuurlijk ook die Olympische Spelen bereikt, medailles gewonnen, echt super.” Waar Jeffrey voor Maurice aan moet voldoen? “Ik hoop dat Jeffrey een beetje een mannelijk type is en dat hij een beetje een dosis humor heeft.”

Maurice heeft op zijn arm en borst al een tatoeage met de naam Jeffrey. Ook zijn broertje luistert namelijk naar die naam. In Adam Zkt. Eva VIPS hoopt Maurice eindelijk weer liefde te vinden. “Ik mis liefde in mijn leven. Ik kom soms thuis van mijn werk of van het voetbal en dan is het maar alleen thuiskomen. Dan ga je even tv kijken, douchen en dan ga je naar bed toe. Zo ziet mijn leven er eigenlijk uit. Ik wil daar een omslag in gaan maken. Ik vind het wel een tof idee om naakt te gaan daten. Je hebt niets om je achter te verschuilen.” Maurice blijkt goed in de smaak te vallen, want Jeffrey Wammes kiest uiteindelijk voor hem en niet voor zijn concurrent Valentino.

Maurice nam het in Adam Zkt. Eva VIPS op tegen Valentino voor Jeffrey Wammes.