Sterren op TV
Familie Van der Terp De Opvoeders

Auteur: Senna Reimink

Datum: 9 april 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Maurice en Athalie, familie Van der Terp in De Opvoeders

De familie Van der Terp laat in De Opvoeders zien hoe zij hun kinderen groot brengen. Kleine camera’s zijn opgehangen in het huis van Maurice en Athalie om de manier van opvoeden van de twee te kunnen volgen. Het stel uit Tilburg heeft namelijk echt een eigen manier om Lacey, Jesse, Stijn, Thaila en Frederique groot te brengen. Ook komt er binnenkort een zesde kindje aan.

Familie Van der Terp in De Opvoeders

De familie Van der Terp wil graag hun opvoed-methode tonen. Maurice en Athalie zijn de trotse ouders van Lacey (13), Jesse (11), Stijn (7), Thaila (5) en Frederique (1). Binnenkort verwachten ze alweer hun zesde kindje en met zoveel kinderen in huis blijkt opvoeden een flinke taak te zijn, helemaal omdat Athalie er het grootste gedeelte van de tijd alleen voor staat.

Vader Maurice is druk met zijn werk en is daardoor vaak afwezig. Athalie staat er dan ook vaak alleen voor als het gaat om de zorg en de opvoeding van de kinderen. Ondanks het harde werken van Maurice, moet het gezin het toch doen met weinig geld. Desondanks komen ze naar eigen zeggen niets te kort. De familie Van der Terp hanteert zeker regels, maar de ouders staan ook open voor de ideeën van hun kinderen.

De andere gezinnen in De Opvoeders zijn: De familie Ravenhorst, de familie Elabeidi, de familie Mosselman en de familie Roelvink.