Sterren op TV
Mattia Palumbo Nagato Ninja Holland%u2019s Got Talent

Mattia Palumbo de Nagato Ninja voguedanser in Holland’s Got Talent

Mattia Palumbo is de Italiaanse vogue dancer in Holland’s Got Talent. De 22-jarige Mattia is extreem lenig en kan dingen met zijn lichaam waar de meeste mensen de rillingen van krijgen. De jury blies Nagato Ninja zoals zijn bijnaam luidt volledig om met zijn vogue dans oftewel voguing.

Mattia blaast jury Holland’s Got Talent omver

“Voguing is alles. Het is leven”, vertelde Mattia voor zijn auditie bij Holland’s Got Talent. Hij verwachtte alleen niet dat Nederland al klaar zou zijn voor zijn dans, maar de jury was zeer onder de indruk. Waarom hij niet meedeed aan Italia Got Talent was een simpele reden voor: “Ik woon niet in Italië, zei Mattia met een grote grijns nadat Gordon het vroeg.

“Ik ben nu een klein jaar in Nederland en ik ben een voguing-danser. Voguing is een underground-stijl uit New York. Het is geen dansstijl, maar een levensstijl. Het is een stijl met veel categorieën, mijn categorie is new wave. Dat gaat om de flexibiliteit van je lichaam. Dansen betekent alles voor me, daarvoor heb ik mijn land en familie ook achtergelaten. Als ik dans, voel ik me vrij en dan pas leef ik.” Zijn optreden was daarna indrukwekkend, waarbij ook de jury van Holland’s Got Talent gek werd.

https://www.youtube.com/watch?v=N61gugasiVs

Nagato Ninja is eng lenig

Nagato Ninja, zoals Mattia zichzelf noemde op het podium, moest daarna lang wachten op het oordeel van de jury. Dat kwam vooral doordat Angela Groothuizen en Chantal Janzen ook wilden laten zien hoe lenig zij waren en bij met name Angela liep dat niet helemaal goed af… Uiteindelijk ging Mattia wel overtuigend verder naar de volgende ronde van Holland’s Got Talent. Dan Karaty liet onder meer weten dat hij nog nooit iemand zo lening had gezien. Voor de Italiaan is voguing dan ook een echte passie en hij heeft al regelmatig optredens gegeven. Hij is in Nederland opgevangen door de Ballroomscene in Amsterdam en gaf onlangs nog een indrukwekkende demonstratie in Barcelona.

https://www.youtube.com/watch?v=Utu__rxHFCE

Mattia Palumbo is te volgen op Facebook.

• Grand March House of Ninja •
“Celebration of life Ball”
Willi Ninja 10th Anniversary.

Geplaatst door Mattia Palumbo op zaterdag 24 december 2016

My New Arms Pose //
Ph: Keef Williams

Geplaatst door Mattia Palumbo op dinsdag 30 augustus 2016

• Classic •

Ph:Joseph D’Anania

Geplaatst door Mattia Palumbo op maandag 18 april 2016