Sterren op TV
Matthew Luhukay Ink Master Meesters van de Lage Landen

Matthew Luhukay in Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Matthew Luhukay doet mee aan Ink Master: Meesters van de Lage Landen. Al in 2017 sprak deze talentvolle tattoo-artiest uit dat hij het wil maken als tattoo-artiest en binnen vijf jaar tijd heel Nederland wil veroveren met zijn kunstwerken. Met zijn deelname aan Ink Master kan Matthew alvast een stap in de goede richting zetten. In het programma van Spike nemen tien Nederlandse en Belgische kandidaten het tegen elkaar op in de hoop bekroond te worden tot de beste tattoo-artiest.

Matthew Luhukay als tattoo-artiest

Matthew Luhukay is een groot talent als tattoo-artiest. Dit 35-jarige talent uit Apeldoorn is al jarenlang werkzaam bij Knuckledusters and Pony’s. Inmiddels heeft hij ook al meerdere prijzen op zijn naam mogen schrijven. Matthew viel in 2017 zelfs twee keer in de prijzen bij een internationale tatoeageconventie.

Een mooie prestatie voor Matthew, die nooit een opleiding heeft gevolgd voor zijn vak en op zijn twaalfde al zijn eerste tatoeage zette. Matthew is dan ook een echte autodidact te noemen, die het liefst bezig is met de stijl neotraditioneel. “Dat kun je altijd een eigen draai geven.”

Matthew Luhukay in Ink Master

Matthew Luhukay doet nu ook een poging in Ink Master: Meesters van de Lage Landen. “Wat ik verwacht van mijn deelname aan Ink Master, is dat ik mijn werk kan laten zien aan mensen om te laten zien wat ik kan. Ik verwacht ook dat we toch wel een heel leuke groep samen hebben. En we uiteindelijk ook een goede strijd met elkaar aan kunnen gaan. Dat lijkt me echt heel gaaf”, aldus Matthew, die zeker wel een goede kans lijkt te maken op de titel Ink Master.

Matthew Luhukay is te volgen via Facebook en Instagram.

De andere deelnemers aan Ink Master: Meesters van de Lage Landen 2 zijn: Matthew Luhukay | Kenny Thys | Bodine Ester | Mick van Wassenhove | Joyce Kamania | Alvaro Diaz Delgado | Martina Koster | Robbin Snip | Nikky van Trappen