Sterren op TV
Matt en Emma, Ronan en Mick en Imogen en Ben in Een Nacht Met Mijn Ex

Auteur: Senna Reimink

Datum: 15 mei 2018

Laatst Geüpdatet: 29 december 2022

Matt en Emma, Ronan en Mick en Imogen en Ben in Een Nacht Met Mijn Ex

Matt en Emma, Ronan en Mick en Imogen en Ben in Een Nacht Met Mijn Ex. Alle drie de relaties bleken toch niet zo sterk te zijn als gedacht en inmiddels zijn ze dan ook allemaal niet meer samen. In Een Nacht Met Mijn Ex hopen ze hun relatie nieuw leven in te blazen. Willen ze na 24 uur samen toch weer een nieuwe poging wagen in hun relatie?

Matt en Emma in Een Nacht Met Mijn Ex

Matt en Emma behoren tot de stellen in Een Nacht Met Mijn Ex die willen bekijken of er nog hoop is voor hun relatie. De twee zijn al enige tijd uit elkaar nadat bleek dat ze hechtingsproblemen hebben. Matt kan Emma echter niet vergeten en wil dolgraag laten zien dat hij er nu wel klaar voor is.

Met een verrassend voorstel hoopt hij Emma weer voor zich te winnen. Worden de twee plots weer helemaal verliefd op elkaar als ze opnieuw 24 uur met elkaar doorbrengen?

Ronan en Mick en Imogen en Ben

Ronan en Mick doen ook een nieuwe poging om de liefde te herwinnen. Ronan en Nick werden verliefd op elkaar toen ze nog op school zaten. Nu hebben ze elkaar al jaren niet gezien, maar Ronan is Nick zeker nog niet vergeten. Ronan hoopt dan ook dat Nick ook nog steeds iets voor hem voelt.

Imogen en Ben zoeken de liefde opnieuw in Een Nacht Met Mijn Ex. De twee hadden een vurige relatie, die zeer plotseling eindigde. Dat allemaal omdat er mogelijk sprake was van bedrog. In Een Nacht Met Mijn Ex kunnen de twee alles uitspreken.

De afgelopen weken in Een Nacht Met Mijn Ex:
-> Renate en Edwin, Farja en Romy en Ashley en Mustafa
-> Chiel en Jimmy, Mara en Marco en Emiel en Dayenna
-> Michael en Saar, Natasja en Jeffrey en Sascha en Mitchell
-> Luciano, Marissa, Shay, Julian, Marvin en Tessa