Sterren op TV
Marty, Che, Jordan, Nicole, Max, Fatima, Savannah en Dean in Ex on the Beach seizoen 7

Marty, Che, Jordan, Nicole, Max, Fatima, Savannah en Dean in Ex on the Beach seizoen 7

Marty, Che, Jordan, Nicole, Max, Fatima, Savannah en Dean vormen de cast van Ex on the Beach seizoen 7. Ze hopen een onbezorgde tijd door te maken op Bali en de liefde te vinden, maar of dat wel echt gaat lukken met de nodige exen in aantocht en de Tablet of Terror op de loer? Het zevende seizoen van Ex on the Beach telt in ieder geval een aantal oude bekende. Zo was Marty al eens te zien in Ex on the Beach als de ex van Jemma Lucy en was hij één van de cast members van Geordie Shore. Max was op zijn beurt al te zien in Love Island en Savannah in Beauty School Cop Outs.

Inhoudsopgave

Che McSorley uit Ex on the Beach

Che McSorley is de eerste vrouw die aankomt op Bali voor Ex on the Beach. De heren hebben het direct op haar voorzien. De blondine uit Aberdeen is als model natuurlijk veel met haar uiterlijk bezig en dat wordt zeker gewaardeerd door de mannen. Che heeft ook nog een tweelingzusje, maar is duidelijk over wie de knapste is. “Ik ben de lekkere en glamoureuze van ons twee”, vertelde ze al vrij snel in het MTV-programma. Waarom ze meedoet aan Ex on the Beach? “Ik doe mee voor het plezier en om sexy mannen te ontmoeten. Ik zoek geen jochie, maar een volwassen man.”

Che McSorley is te volgen via Instagram.

Marty McKenna in Ex on the Beach

Marty McKenna is met Ex on the Beach seizoen 7 terug op tv. In 2015 deed hij ook al eens mee aan het programma, toen hij als ex van Jemma Lucy aanspoelde op het eiland. Doordat hij ziek was, kon hij echter niet optimaal genieten van het avontuur daar. Nu krijgt hij een nieuwe kans. “M’n vorige kans heb ik niet volledig benut, omdat ik ziek was. Deze keer ga ik met zoveel mogelijk vrouwen in de villa bonken. Tenzij ik verliefd word, maar dan ga ik toch wel vreemd”, klonken de ‘wijze’ woorden van Marty. De 22-jarige Marty uit Newcastle deed eerder ook al mee aan Geordie Shore.

Marty McKenna is te volgen via Instagram en Facebook.

Nicole Dutt is VIPhostess

Nicole Dutt doet mee aan Ex on the Beach om echte liefde te vinden. “”Mijn grootste pluspunt? Toch wel m’n hart. Ik ben nog niet over mijn ex heen. Het is lastig om het te vergeten. Ik wil graag trouwen, want ik heb liefde nodig”, vertelde ze niet voor niets. In het dagelijks leven is de 21-jarige brunette uit Birmingham werkzaam als VIPhostess. Die liefde gaat Nicole echter niet vinden. Nog voordat haar ex Brad Hayward aanspoelde in Bali, was ze al naar huis gestuurd na een gigantische uitbarsting jegens Fatima.

Nicole Dutt is te volgen via Instagram.

Brandweerman Jordan Wright in Ex on the Beach

Jordan Wright, een knappe brandweerman uit Essex, heeft zich ook opgegeven voor het programma met de Tablet of Terror. De 24-jarige Jordan heeft een hoge hoed van zichzelf op, zo bleek al snel uit zijn uitspraken. “Wie wil niet door mij gered worden? Ze zijn dol op m’n uniform. Wat ik altijd vraag: ‘Wil je langs m’n paal glijden?'”, waren enkele uitspraken van de zeer gespierde Jordan.

Jordan Wright is te volgen via Instagram.

Fatima ‘Fatty’ Rull uit Ex on the Beach

De op Ibiza geboren en getogen Fatima Rull doet het liefst niets anders dan reizen en kwam met Ex on the Beach in Bali terecht. Ze kan het best omschreven worden als een echt feestbeest en ze deed wat pikante uitspraken in EOTBDD. “Ik ben een feestbeest, maar ik kan ook stijlvol zijn. Ik houd van blonde mannen met een grote lul. Ik krijg altijd mijn zin”, aldus Fatima. Hoe dat gaat lopen in Ex on the Beach, is afwachten.

Fatima Rull is te volgen via Instagram.

Een bericht gedeeld door Fati (@fatimarull) op

Max Morley in Ex on the Beach

De nu 24-jarige Max Morley uit Huddersfield is een cricket-speler, maar leerden we toch vooral kennen vanwege zijn deelnames aan tv-programma’s. Max deed al mee aan Love Island en is nu één van de vaste gezichten van Ex on the Beach. “Ik ben de knapste aannemer uit Groot-Brittannië”, vertelde de zelfverzekerde jongeman, die zichzelf omschrijft als lenig en een echte seksmachine. Hij richt zijn vizier op een vrouw. “Er zijn twee soorten vrouwen: de feestbeesten en de nette vrouwen. Geen combi van de twee. Maar als er zo’n vrouw bestaat, dan trouw ik haar.”

Max Morley is te volgen via Instagram.

Savannah Kemplay uit Leeds

Savannah Kemplay uit Leeds was al te zien in Beauty School Cop Outs, maar heeft nu toch ook de stap gezet naar Ex on the Beach. Van haar moeder kreeg ze nog wat adviezen mee, maar daar lijkt ze zich niet echt aan te houden. “M’n moeder wilde dat ik netjes zou praten en welgemanierd was, maar ik poep gewoon in een kratje op het Leeds Festival. Als ik iemand echt leuk vind, ben ik zo elegant mogelijk. Ze merken al gauw dat ik niet heel pienter ben”, aldus Savannah.

Savannah Kemplay is te volgen via Instagram.

Dean Ralph in Ex on the Beach

Dean Ralph kwam als laatste aan in Bali. De 28-jarige jongeman is in het dagelijks leven werkzaam als elektricien en is afkomstig uit Kent. Een goede opleiding heeft hij naar eigen zeggen nooit gehad. “Ik ben niet hoogopgeleid, maar ik spreek twee talen. Engels en de taal van de liefde. Ik zeg niet dat ik perfect ben, maar dat ben ik wel”, klonken de uitspraken van Dean. Hoe zijn avontuur in Ex on the Beach gaat lopen, gaan we zien in het zevende seizoen van de serie.

Dean Ralph is te volgen via Instagram.