Sterren op TV

Martine de Jong de vriendin van Arjen Lubach

Martine de Jong is de vriendin van Arjen Lubach, een Nederlandse programmamaker en televisiepresentator die bekend is van met name ‘Zondag met Lubach’. Eerder had Arjen al een relatie met zijn collega Janine Abbring.

Martine de Jong vriendin Arjen Lubach

Martine de Jong is vier jaar ouder dan haar vriend Arjen Lubach. Ze heeft twee kinderen uit een eerdere relatie en haalde voor het eerst het landelijke nieuws toen ze tijdens het Televizier-gala bij een val haar enkel brak: Martine werd met spoed afgevoerd naar de intensive care.

In haar jeugd volgde Martine de Jong de mbo-opleiding voor grafisch vormgever. Haar eerste job was als ‘kabelsleper’ bij de televisie, maar met hard werken ontwikkelde ze zich tot de artdirector bij Zondag met Lubach. Daar trof ze op de werkvloer dus haar huidige vriend Arjen.

Vriendin Arjen Lubach brak enkel tijdens Televizier-gala

Verder is ze ook auteur van onder meer het boek ‘De Aanloopman’. In 2013 leerde ze Arjen kennen, in 2015 kreeg ze een relatie met hem. Dat Martine reeds twee kinderen uit een eerdere relatie had, deerde Arjen geen moment.

“We zijn heel goed met elkaar. Met z’n allen. Zie je me dichtklappen nu? Ik wil hierover verder echt niks op print hebben, omdat ik dat stom vind voor mijn ex.”

Janine Abbring ex-vriendin Arjen Lubach

Net als Martine de Jong had ook Arjen Lubach eerder al een relatie met een ander: met niemand minder dan Janine Abbring, die als redactrice van het programma zo nu en dan zelf ook aan tafel bij Zondag met Lubach verschijnt.

In De Volkskrant zei Janine Abbring daar al over: “Wat er tussen Arjen en mij was, speelde zeventien jaar geleden, hè? Dat is geen issue meer. Ik heb die relatie met Arjen zelf verbroken en op een gegeven moment gezegd: joh, dit gaat nergens over, laten we gewoon vrienden zijn.”

In De Nieuwe Revue zei Janine ooit over Arjen Lubach dat hij ‘eigenlijk geen relatie-type is’. “Arjen is niet echt geschikt voor relaties. Hij vindt het gezellig als ik langskwam bij hem thuis. Maar dan kwam het erop neer dat ik beneden in zijn woonkamer zat te werken en hij op zijn zolderkamer dance maakte. Dat is Arjens definitie van ‘gezellig’.” Toch werkt zijn relatie met vriendin Martine de Jong nu al jarenlang prima!

Dit bericht bekijken op Instagram

Vanavond om 21.50 is een van ons weer op NPO3 (ik ben het gelukkig niet) ????

Een bericht gedeeld door Martine de Jong (@10e) op

Dit bericht bekijken op Instagram

♥️

Een bericht gedeeld door Martine de Jong (@10e) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Deze Uber-chauffeur komt me wel heel bekend voor ????

Een bericht gedeeld door Martine de Jong (@10e) op

Dit bericht bekijken op Instagram

We zijn begonnen ???? Vanavond om 21.10 uur op NPO3

Een bericht gedeeld door Martine de Jong (@10e) op