Sterren op TV
Martina Koster Ink Master Meesters van de Lage Landen

Martina Koster in Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Martina Koster is deelneemster aan Ink Master: Meesters van de Lage Landen. Voor het programma hebben meer dan tweehonderd tattoo-artiesten zich opgegeven in de hoop dat ze uiteindelijk tot de laatste tien deelnemers behoorden. De laatste tien strijden namelijk om de titel Ink Master. In de competitie wordt gekeken naar creativiteit, doorzettingsvermogen en talent. Of Martina Koster het ver schopt, komen we vanaf 15 januari te weten. De uiteindelijke winnaar pakt een geldbedrag van liefst 20.000 euro.

Martina Koster in Ink Master: Meester van de Lage Landen

Martina Koster doet mee aan Ink Master: Meester van de Lage Landen. De talentvolle tattoo-artiest is afkomstig uit Hoogeveen en werkzaam in Emmen bij Fine Line Tattoo. Bij dat bedrijf is Martina inmiddels al acht jaar werkzaam. Het is Hommie die haar het meeste heeft geleerd. Zo leerde zij van hem alle technische kneepjes van het vak.

Inmiddels heeft Martina haar eigen stijl ontwikkeld. Een naam kan ze er niet echt aan hangen, maar in haar werk zijn details onder meer erg belangrijk. “Veel verfijndheid en diepte.” Om inspiratie op te doen, kijkt Martina graag naar het werk van A. D. Pancho. “Hij heeft een techniek met schaduwen uitvloeien in de huid.” ook over Nikko Hurtado is Martina te spreken.

Martina Koster in competitie

Martina Koster mag in Ink Master: Meesters van de Lage Landen bewijzen wat ze allemaal kan. “Ik ga het heel leuk krijgen en veel leren. En dat is misschien ook een hoop. Daar wil ik me op focussen en ik vind het leren het belangrijkste.

Iedereen wil natuurlijk winnen, dat vinden we prettig omdat de ego dan gestreeld wordt. Tegen mezelf heb ik gezegd: Neem maar als doel leren.” Vanaf 15 januari zien we Martina Koster voorbij komen in Ink Master: Meesters van de Lage Landen op Spike.

Martina Koster is te volgen via Instagram en Facebook.

De andere deelnemers aan Ink Master: Meesters van de Lage Landen 2 zijn: Matthew Luhukay | Kenny Thys | Bodine Ester | Mick van Wassenhove | Joyce Kamania | Alvaro Diaz Delgado | Martina Koster | Robbin Snip | Nikky van Trappen