Sterren op TV
Martin Garrix DJ

Martin Garrix is een echte dj-hunk

Martin Garrix alias Martijn Gerard Garritsen is één van de bekendste dj’s die Nederland rijk is. De twintigjarige diskjockey, die wat ons betreft ook tot de leukste dj’s behoort, heeft in de afgelopen jaren in zowel Nederland als in het buitenland al een aardige naam opgebouwd. Dat terwijl Garrix met een leeftijd van twintig jaar nog echt een jonkie te noemen is. En de grote vraag, wie is de vrienidn van Martin Garrix?

Inhoudsopgave

Wie is Martin Garrix?

Martijn is in 1996 in Amstelveen geboren en blijkt over de nodige brains te beschikken. Op het moment dat de dj zijn carrière begon, was hij namelijk nog druk met school. En ondanks dat hij razendsnel een naam opbouwde, volgde hij gewoon het VWO aan het Keizer Karel College. In 2012 begon Garrix serieus met zijn DJ-carrière en nog geen jaar later was het raak. Your Body, een remix van een nummer van Christina Aguilera, werd een gigantische hit. Daarna volgde al gauw Animals, een plaat waarmee de inmiddels twintigjarige Martin Garrix echt doorbrak. Animals behaalde zelfs de eerste plek in de Britse hitparade. Na die plaat stopte de carrière van Martijn overigens zeker niet. Net zo’n succes als Animals bereikte de dj echter nog niet weer. Anno 2016 is Martin Garrix overigens geen onderdeel meer van Spinnin Records. Hij ondertekende een platencontract bij Sony Music.

Heeft Martin Garrix een vriendin?

Martin Garrix heeft tot op heden nooit veel losgelaten over zijn liefdesleven. Toen hij door het Algemeen Dagblad werd gevraagd of hij een vriendin heeft, antwoordde de jonge dj resoluut. “Of ik een vriendin heb? Daar doe ik geen uitspraken over”, waren zijn woorden in maart 2016. Duidelijk is dat Garrix regelmatig kiekjes deelt van zijn losbandige leven. Of hij aan het eind van de dag ook in een warm bed belandt, is de vraag. In het verleden schijnt Martin Garrix wel een relatie gehad te hebben met Lynn Spoor, het is onduidelijk of zij nog zijn vriendin is.

Wat is het vermogen van Martin Garrix?

De successen en het drukke leven van Martin Garrix hebben hem inmiddels uiteraard ook aardig wat geld opgeleverd. Volgens De Top 100 Jonge Miljonairs van Quote heeft de dj een vermogen van zes miljoen euro. Daarmee is hij overigens ook gelijk het jongste lid ooit dat het tot de lijst heeft geschopt. Per optreden schijnt de artiest overigens zo’n 80.000 euro te rekenen.

Huis Martin Garrix

Martin Garrix heeft sinds enige tijd een huis in Amsterdam. Op het moment dat hij het penthouse in Amsterdam kocht was Martijn Garritsen nog een tiener. Op dat moment had hij natuurlijk al lang genoeg geld verdiend om zijn eigen huis te kopen. In zijn penthouse heeft Martin Garrix een schitterend uitzicht over Amsterdam. Dat zagen we onder andere toen hij Justin Bieber over de vloer had. Samen poseerden zij op het balkon van het immense huis. Veel tijd brengt Martijn zelf echter niet door in zijn onderkomen in de hoofdstad. Een groot deel van de tijd is hij natuurlijk onderweg en slaapt hij in luxe hotels. Bovendien vindt hij het ook fijn om zijn ouderlijk huis in Amstelveen te bezoeken.

Martin Garrix is te volgen via Twitter, Facebook, Instagram en YouTube.