Sterren op TV
Martijn Duijn Doe Het Lekker Zelf

Auteur: Senna Reimink

Datum: 28 februari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Martijn Duijn uit Doe Het Lekker Zelf

Martijn Duijn is kandidaat in Doe Het Lekker Zelf. Martijn is één van de acht kandidaten die in Doe Het Lekker Zelf wil laten zien waartoe hij in staat is op het gebied van knutselen. Zes weken lang neemt hij het op tegen andere creatievelingen en de winnaar gaat uiteindelijk naar huis met een shoptegoed van liefst 10.000 euro bij Multimate en Hubo.

Martijn Duijn in Doe Het Lekker Zelf

Martijn Duijn doet mee aan Doe Het Lekker Zelf. Martijn is erg creatief en is dan ook het liefst altijd met zijn handen bezig. Niet alleen in zijn vrije tijd is Martijn graag aan het klussen, hij heeft er zelfs zijn beroep van gemaakt. Deze 27-jarige jongeman is werkzaam als manager en allround medewerker van Hans Klok. In die baan zorgt hij ervoor dat er altijd kunstwerken op het podium staan waar Hans mee aan de slag kan.

In het dagelijks leven is Martijn ook een echte familieman. Hij is getrouwd met Michelle en samen hebben ze een inmiddels driejarige dochter. Zij betekent erg veel voor Martijn en dat laat hij maar al te graag zien door prachtige kunstwerken voor zijn dochter in elkaar te zetten. Inmiddels zijn ze ook steeds vaker samen aan het knutselen.

Martijn Duin is te volgen via Instagram en Facebook.

Alle kandidaten Doe Het Lekker Zelf: Niek Lá Mon | Roxsanne | Bernadette Vliegendhart | Angelique Zuidwijk | Peter Heuvling | Annemieke Walda | Stijn Bakker