Sterren op TV

Martijn Biemans de vriend van Jo van Egmond

Martijn Biemans is de vriend van Jo van Egmond, een Nederlandse nieuwslezeres en opgenomen in de FHM500, een lijst met de knapste vrouwen van Nederland. We kunnen dus stellen dat vriend Martijn absoluut niets te klagen heeft met haar aan zijn zijde. In september 2020 is hun eerste dochter Julia Dirkje Biemans geboren.

Martijn Biemans vriend Jo van Egmond

Martijn Biemans is radio- en muziek-DJ. Zo is hij onder meer te horen op Q Music, en spreekt hij voice-overs in voor diverse werkgevers. Eerder was Martijn ook al muzieksamensteller voor Radio 538. Als hij niet achter de draaitafel staat, houdt de vriend van Jo van Egmond wel van een feestje.

In 2019 maakten de twee bekend dat ze gaan trouwen. Bovendien is de mooie Jo in verwachting van hun eerste kindje. In de Coen & Sander-show onthulde ze dat nieuws. “Ik ben nu 14 weken zwanger, maar de pens is al echt aanwezig.” Felicitaties zaten er destijds vanwege de coronavirus-maatregelen nog niet in. “Geen kussen en geen knuffels”, treurde Jo.

Jo van Egmond in de FHM500

Op 32-jarige leeftijd debuteerde Jo van Egmond in 2020 in de FHM500-lijst met de mooiste vrouwen van het land. FHm schreef over haar op haar profielpagina: “Gelukkig worden radioshows tegenwoordig ook op beeld opgenomen, want als iemand geen radiohoofd heeft is het onze Jo wel. Kan zo worden toegevoegd aan het team van het achtuurjournaal.”

Jo van Egmond nieuwslezeres bij Radio 538

Maar de meesten kennen voornamelijk haar stem, want Jo van Egmond werkt al jarenlang voor de radio. Ze studeerde af aan de Universiteit van Amsterdam en belandde via Amsterdam FM, Radio Veronica, AT5 en Novum in 2017 bij Radio 538. Ze leest aldaar bijvoorbeeld het nieuws voor tijdens de Coen & Sander-show.

Later was Jo van Egmond nog een keer te zien in De Slimste Mens, en verzorgt ze voor het medium LINDA een podcast over succesvolle vrouwen in Nederland. Zelf past ze ook prima in dat rijtje, en daar zal vriend Martijn Biemans maar wat trots op zijn!