Sterren op TV
Marten Blankesteijn man Maaike Timmerman vriend

Marten Blankesteijn man Maaike Timmerman

Marten Blankensteijn is de man van Maaike Timmerman. De presentatrice van Goedemorgen Nederland van WNL heeft samen met hem een zoon. De twee stapten in 2017 in het huwelijksbootje en nog in dat jaar werd hun zoontje Tom geboren.

Marten Blankesteijn man Maaike Timmerman

Marten Blankesteijn is de man van Maaike Timmerman. Net als zij is ook Marten geen onbekende in Nederland. Marten was een paar jaar geleden nog een vrij onbekende journalist, maar dat veranderde toen Blendle ontstond. De 32-jarige Blankesteijn is namelijk mede-oprichter van de dienst, maar is tegenwoordig niet meer werkzaam in de dagelijkse leiding. Samen met Alexander Klöpping heeft Marten van Blendle een groot succes gemaakt.

In 2017 besloot Marten dat het tijd werd om daarmee te stoppen. “Na 6,5 jaar eindbaasje spelen bij Blendle vind ik het tijd voor wat nieuws”, vertelde hij toentertijd over zijn vertrek, dat ook deels te maken had met het feit dat hij nog in dat jaar vader zou worden. Hij bleef wel betrokken bij het bedrijf, maar dan als aandeelhouder. Marten is daarnaast ook de oprichter van de Universiteit van Nederland.

Marten Blankesteijn vader

Marten Blankesteijn en Maaike Timmerman leerden elkaar tien jaar geleden kennen op de School voor Journalistiek in Utrecht. Tijdens een studiereis naar Indonesië werden de twee stapelverliefd op elkaar. In april 2017 stapten de twee in het huwelijksbootje. Op dat moment was al duidelijk dat Maaike zwanger was van hun eerste kindje. In augustus dat jaar beviel ze van zoontje Tom.

Groot was het huwelijk van Maaike en Marten overigens niet. Terwijl ze ‘s ochtends nog gewoon aan de desk verscheen van Goedemorgen Nederland, mocht ze ‘s middags officieel haar ‘ja-woord’ geven. Niet flink opgedoft, maar gewoon in een sobere setting waarbij Marten een nieuwe spijkerbroek droeg van 30 euro.