Sterren op TV
Marsha Angelo De Slechtste Chauffeur van Nederland

Marsha met Angelo in De Slechtste Chauffeur van Nederland

Marsha is door Angelo in De Slechtste Chauffeur van Nederland terecht gekomen. De jongedame is door haar beste vriend opgegeven voor het programma en we hoeven ook niet lang te wachten voordat we erachter komen waarom hij dat gedaan heeft. Met Marsha weet je dat het altijd gezellig is in de auto, maar ze vergeet nogal eens haar ogen op de weg te houden. Dat heeft haar in de afgelopen jaren dan ook al de nodige schade opgeleverd.

Marsha kan niet rijden

Angelo is de beste vriend van Marsha en vond dat het tijd werd dat er iets aan haar rijgedrag gedaan ging worden. Ze is een gevaar op de weg, zo meent Angelo. Mocht ze ook tijdens De Slechtste Chauffeur van Nederland geen vooruitgang tonen, dan moet ze haar rijbewijs inleveren en gaat haar auto volledig in de prak.

“Ik heb Marsha opgegeven omdat haar rijstijl gewoon kut is. Ze kan niet rijden, ze let niet op, ze durft de snelweg niet op en verder is ze gewoon echt knudde”, zo vertelde Angelo.

Marsha in De Slechtste Chauffeur van Nederland

Marsha, die in het dagelijks leven in een hotel werkt, vindt het niet terecht dat ze in De Slechtste Chauffeur van Nederland terecht is gekomen. “Angelo vindt mijn rijstijl gewoon verschrikkelijk. Hij is als hij naast me zit ineens gepitst. En dat vind ik zelf nergens op slaan, want ik heb één keer in mijn leven een ongeluk gehad en ik rijd toch al zo’n 6,5 jaar”, aldus de woorden van Marsha. “Gewoon te lang”, vult Angelo graag nog even aan.

De goedlachse jongedame begrijpt er dan ook helemaal niets van, maar na de eerste aflevering is toch al vrij snel duidelijk dat Angelo het juiste heeft gedaan. Ze schroomt ook niet om fietspaden op te rijden.

Marsha is te volgen via Facebook. Angelo is ook te volgen via Facebook.

De andere deelnemers aan De Slechtste Chauffeur van Nederland 2017 zijn Jolanda en Joost, Juliette en Hans, Nicole en Dominique, Marsha en Angelo, Henk door Patricia en Tireilly door Cora.