Sterren op TV

Marnix Zijderlaan vriend van Mariëlle Tweebeeke

Marnix Zijderlaan is de vriend van Mariëlle Tweebeeke, een Nederlandse presentatrice en journaliste. Sinds 2010 is ze het vaste gezicht van actualiteitenprogramma Nieuwsuur, bij de NOS. Mariëlle en Marnix zijn samen met hun eigen bedrijf miljonair geworden, meldt Privé.

Marnix Zijderlaan vriend Mariëlle Tweebeeke

Mariëlle Tweebeeke ontwikkelde zich samen met haar vriend Marnix Zijderlaan tot een miljonairskoppel. Het weekblad Privé onthulde namelijk in juli 2017 dat ze samen een bedrijf genaamd ‘Zijderlaan & Tweebeeke’ in personeelswerving hebben. Het genoemde medium meldt dat ‘Tweebeeke haar schaapjes daardoor goed op het droge heeft’.

Daar genieten Mariëlle en vriend Marnix Zijderlaan ook volop van, want ze kochten samen al een groot grachtenpand in Amsterdam, dat inmiddels ruim 2,5 miljoen euro waard is. Ook op gezinsgebied gaat het goed met de twee: ze hebben al een dochtertje Valerie en een zoontje Sebastian op de wereld gezet.

Mariëlle Tweebeeke en vriend Marnix Zijderlaan zijn miljonair

In gesprek met de Story vertelde Mariëlle Tweebeeke over het ouderschap dat het ‘echt fantastisch’ is gebleken, ook al twijfelde ze vanwege haar ambitie om carrière te maken erg lang over of ze wel kinderen wilde. “Die babyjaren vond ik bijzonder, maar ook heel zwaar.”

“Ze ontwikkelen zich inmiddels tot echte persoonlijkheden en dat vind ik zo ontzettend leuk. Maar het is ook praktisch dat ze tegenwoordig uit school soms zelf naar huis kunnen gaan. Ik krijg gewoon meer lucht. Ik heb mijn leven wat meer terug”, slaakte Mariëlle een zucht van opluchting.

Mariëlle Tweebeeke presentatrice Nieuwsuur

Mariëlle Tweebeeke is in 1971 geboren in Koog aan de Zaan. Ze begon haar carrière bij AT5 en belandde in 2007 bij RTL, waar ze tot 2010 het RTL Nieuws versloeg. Daarna werd de brunette het gezicht van Nieuwsuur, wat ze inmiddels nog altijd is.

Het Broadcast Magazine bokroonde Mariëlle al met een plaatsje in de lijst met de 25 meest invloedrijke mensen in de Nederlandse omroep. Wat zal vriend Marnix Zijderlaan trots zijn!