Sterren op TV
Marnie Simpson Ex On The Beach

Auteur: Senna Reimink

Datum: 20 maart 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Marnie Simpson in Ex On The Beach

Marnie Simpson is te zien in Ex On The Beach. In het achtste seizoen van dit MTV-programma is zij één van de aanwezigen in de villa, net als haar ex Casey Johnson en zeven vrijgezellen mannen en vrouwen. Voor wie valt Marnie dit keer?

Marnie Simpson en Geordie Shore

Marnie Simpson werd via Geordie Shore bekend. Ook dit was een programma van MTV. Marnie deed mee aan Geordie Shore sinds seizoen 7, dat in 2013 werd uitgezonden. In de jaren daarna groeide haar populariteit door het realityprogramma.

Onlangs maakte ze echter bekend dat er voor haar een einde is gekomen aan haar avontuur in Geordie Shore. “Het was gewoon tijd om verder te gaan”, liet Marnie op Twitter weten, nadat er al geruchten waren ontstaan over haar mogelijke vertrek uit Geordie Shore.

Marnie Simpson in Ex On The Beach

Marnie Simpson zal in Ex On The Beach begeerd worden door de mannen in de villa. Door Geordie Shore is Marnie enorm bekend geworden en dat zorgde er mede voor dat in contact kwam met Casey Johson, die in verschillende boybands speelde. Ze kregen een relatie met elkaar, maar inmiddels gaan ze als exen door het leven. In Ex On The Beach zal Marnie echter weer met Casey te maken krijgen, want ook neemt deel aan het programma.

Of de 26-jarige dame uit Newcastle weer voor Casey zal vallen in Ex On The Beach is nog maar de vraag. Ze zal voldoende keuze hebben, want behalve Casey zijn er nog vier Britten aanwezig in de villa, die maar wat graag een beschuitje met Marnie Simpson willen eten.

Volg Marnie Simpson op Twitter.