Sterren op TV
Marly van der Velden speelt Nina Sanders in GTST

Marly van der Velden speelt Nina Sanders in GTST

Marly van der Velden – die in ‘GTST’ Nina Sanders speelt – is al meer dan 15 jaar te zien in het RTL4-programma. Nina, werd geboren als dochter van Ludo Sanders (gespeeld door Erik Vogel) en van Janine Elschot (gespeeld door Caroline de Bruijn). Zij heeft met eigen ogen gezien hoe haar vader in een paar jaar een succesvol zakenimperium uit de grond stampte. Toen Nina geboren werd, woonde ze nog in een flat. Enkele jaren later ruilde ze de flat in voor een vrijstaande villa.

Nina Sanders heeft in het programma een relatie met Bing Mauricius
© RTL Nederland

Inhoudsopgave

Nina Sanders heeft in het programma een relatie met Bing Mauricius

Nadat Nina eerst verschillende relaties gehad heeft met onder meer Noud Albers en Mike Brandt, krijgt ze een relatie met Bing Mauricius. Het stel trouwde in 2015, scheidde in 2020 en trouwde datzelfde jaar weer.

Tijdens haar huwelijken met Bing ging ze meermaals vreemd, dit deed Bing overigens ook. In het ‘echte’ leven hebben ze overigens geen relatie. Bing Mauricius, wordt gespeeld door ‘Everon Jackson Hooi’. Hij heeft een relatie met Jozua Suitela.

Nina Sanders is eigenaar van kledingmerk ‘La Nina’

In het programma ‘Goede Tijden Slechte Tijden’, werkt Nina Sanders bijna elke dag aan haar kledingmerk ‘La Nina’. Dit is overigens niet het eerste merk wat deze prachtige jongedame opgericht heeft.

Ze begon onder meer in 2007 met tassenmerk ‘Tasjesdief’, hier stopte ze uiteindelijk in 2014 mee. Na een aantal bedrijven die niet van de grond kwamen, heeft ze nu een succesvol bedrijf. Ze heeft mensen in dienst en kan een luxueus leven lijden.  

Nola Sanders is de dochter van Nina Sanders
© Instagram @noa.jacobus

Kinderen in het programma

Nina is de moeder van Nola Sanders en Max Mauricius. Ze kreeg haar zoontje Max samen met haar huidige echtgenoot Bing. De knappe Nola, transformeerde in 2022 na een ware tiener. Ze heeft last van de problemen wat op dit moment ook onder de jeugd speelt.

Dit is de partner van Marly van der Velden
© Instagram @marlyvd

Dit is de partner van Marly van der Velden

Mike Meijer, is de partner van Marly van der Velden. Het stel is al jaren samen en heeft samen 3 kinderen. De partner van Marly van der Velden heeft een eigen sokkenmerk genaamd ‘Xox Socks’. Het sokkenmerk heeft ook een eigen website. Mike en Nina lijken volop te genieten van het leven. Ze gaan namelijk regelmatig wandelen met de kids. Daar lijken ze echt van te genieten

De kinderen van Marly van der Velden
© Instagram @marlyvd

De kinderen van Marly van der Velden

De kinderen van Marly van der Velden zijn regelmatig te zien op haar Instagram-account. Overigens is ze op social media zeker geen onbekend. Op haar Instagram-account heeft ze namelijk 269.000 volgers. Sammy-Rose, Jackie-Rey en Jimi-Jones zijn de kinderen van Marly van der Velden en haar partner Mike Meijer.

Foto’s © Instagram