Sterren op TV
Marlou Chandler Grenzeloos Verliefd

Auteur: Senna Reimink

Datum: 12 december 2017

Laatst Geüpdatet: 24 december 2022

Marlou voor Chandler naar Amerika in Grenzeloos Verliefd

Marlou reist voor Chandler naar Amerika in Grenzeloos Verliefd. Liefst zes jaar lang hebben de twee een langeafstandsrelatie gehad, maar inmiddels hebben ze allebei het idee dat het tijd is voor de volgende stap in hun liefde. Marlou laat dan ook alles in Nederland achter zich om in de Verenigde Staten dicht bij haar geliefde een nieuw bestaan op te bouwen.

Marlou en Chandler in Grenzeloos Verliefd

Marlou en Chandler uit Grenzeloos Verliefd kunnen zich nog goed herinneren hoe hun liefde ontstond. Marlou studeerde tenslotte een jaar aan de highschool in North Carolina. Tijdens de prom had zowel zij als Chandler een date, maar allebei de dates vielen tegen. Nog die avond kwamen ze bij elkaar terecht. Uiteindelijk moest Marlou echter terug naar Nederland.

Liefst zes jaar lang zijn de twee erin geslaagd om hun relatie op lange afstand in leven te houden. Nu is het tijd voor een volgende stap in hun liefdesavontuur en vertrekt Marlou naar de Verenigde Staten om weer samen te kunnen zijn met Chandler.

Hoe is het nu met Marlou en Chandler?

In Grenzeloos Verliefd gaan we zien dat Marlou en Chandler nog best wat uitdagingen te gaan hebben. Marlou mag tenslotte nog niet werken en ze woont samen met Chandler bij zijn ouders. Ook het vele geld dat Chandler uitgeeft aan zijn liefde voor wapens zorgt weleens voor een discussie tussen de twee. Toch lijkt de liefde sterk genoeg om dat te doorstaan.

Op social media kunnen we dan ook alvast zien dat de twee nog altijd samen zien. De tortelduifjes plaatsen daar regelmatig foto’s waarop ze samen te zien zijn.

De afgelopen weken in Grenzeloos Verliefd:
Maxime en Armando naar Indonesië
Claudie en Jack naar Laos
Floor en Eugene naar Zuid-Afrika
Larissa en Andreas naar Noorwegen
Jamilla en Mauricio in Colombia
Laura en Rudolf op Aruba
Niels en Paulina in Mexico
Wilma en Jase in Houston, Verenigde Staten