Sterren op TV
Marloes Pieksma Oes The Voice of Holland TVOH

Auteur: Senna Reimink

Datum: 1 december 2017

Laatst Geüpdatet: 1 december 2017

Marloes Pieksma alias Oes in The Voice of Holland

Marloes Pieksma alias Oes doet mee aan The Voice of Holland. De talentvolle zangeres uit Groningen vindt het leuk dat ze haar passie met muziek kan delen met anderen. Op vrijdagavond 1 december komen we erachter of Marloes er ook in geslaagd is om haar enthousiasme voor muziek over te brengen op de coaches van The Voice of Holland. Alleen als ze minimaal één van de vier stoelen in TVOH omgedraaid heeft gekregen, gaat ze door naar de Battles van TVOH.

Marloes Pieksma een alleskunner

Marloes Pieksma wil niets liever dan het maken in de muziekwereld. Daarbuiten blijkt ze echter ook nooit stil te zitten. Naast dat ze zangeres is, is Marloes namelijk ook Zumba instructrice, volgt ze een universitaire opleiding en is ze de trotse moeder van een dochtertje.

Daarnaast heeft Marloes ook nog de nodige hobby’s. Als ze echt even wil ontspannen, is ze graag tussen de paarden te vinden. Ze houdt van paardrijden en vindt stallen uitmesten ontspannend. Ook yoga doet ze graag om te ontspannen.

Marloes Pieksma alias Oes in The Voice of Holland

Marloes Pieksma, ook bekend onder haar artiestennaam Oes, doet nu mee aan The Voice of Holland. Al van jongs af aan is deze dame met Nederlandse en Surinaamse roots opgegroeid met muziek. Nu wil Marloes haar enthousiasme voor muziek ook graag delen met anderen en dat kan mooi met haar deelname aan TVOH. In gesprek met RTV Noord omschreef ze haar deelname aan de talentenjacht. “Hectisch en ontzettend gezellig! Het is zo leuk om mensen te leren kennen die net zo van muziek houden als jij. Ik kan trouwens ook wel wennen aan een make-up-team dat dag en nacht voor mij klaarstaat.”

Spanning voelde de al ervaren Marloes zeker tijdens haar Blind Audition. “Normaal zing je voor een publiek dat speciaal voor jou is gekomen. Maar voor die bekende coaches, verstopt achter vier enorme rode stoelen, is het toch wel anders. Hoe dan ook, ik had dit avontuur voor geen goud willen missen!”

Marloes Pieksma alias Oes is te volgen via Instagram en Facebook.

Een bericht gedeeld door Oes (@oesmuziek) op

Een bericht gedeeld door Oes (@oesmuziek) op

Een bericht gedeeld door Oes (@oesmuziek) op