Sterren op TV
Marlies Wim Boer Zoekt Vrouw BZV

Marlies voor Wim in Boer Zoekt Vrouw

Marlies zit voor Wim in Boer Zoekt Vrouw. Toen ze de oproep van de akkerbouw boer zag, had ze al snel het idee dat hij misschien wel bij haar zou passen. Pas op het moment dat ze ook geappt werd door haar vrienden en familie die onder de indruk waren van Wim en Marlies als setje, besloot ze een brief te schrijven. Daarbij viel ze zo erg op dat ze zelfs mocht komen speeddaten en inmiddels staat haar zelfs al een dagdate te wachten.

Marlies voor Wim in Boer Zoekt Vrouw

Marlies doet voor Wim mee aan Boer Zoekt Vrouw. De akkerbouw boer besloot mee te doen aan BZV in de hoop een leuke vrouw tegen te komen. Tot op heden staat Marlies er goed voor. Alhoewel ze pas op het allerlaatste moment heeft gereageerd op zijn oproep, is het duidelijk dat ze in de smaak valt bij de boer. Ze heeft ook echt haar best gedaan op haar brief.

“Ik heb geprobeerd een brief te schrijven die een goede afspiegeling is van wie ik ben. Over het algemeen was het een luchtige brief, met serieuze zaken maar ook met een vrolijke kijk op de dingen. En her en der een grapje. Blijkbaar sloot het aan bij waar Wim naar op zoek is”, vertelde Marlies al.

Marlies en het boerenleven

Marlies is de enige dame van Wim die op de boerderij is opgegroeid. Ze heeft ook echt wat met het boerenleven. “Ik hou van buiten zijn. Verder vind ik het mooi dat je je met iets levends bezighoudt dat moet groeien, dat je met je handen bezig bent, dat je leert dat je afhankelijk bent van zaken waar je geen invloed op hebt en dat je in de natuur bent. En ik ben een boerendochter! Ik ben dankbaar dat ik op de boerderij ben opgegroeid. Behalve dat er oneindig veel speelplekken zijn, heeft het mij ook gevormd tot wie ik nu ben. Ik kom nog altijd graag bij mijn ouders op de boerderij.”

Tegenwoordig heeft Marlies echter ook haar eigen leven, alleen een leuke man heeft ze nog niet gevonden en dat terwijl haar toekomstdroom het stichten van een gezin is. Ze weet wel precies wat ze zoekt. “Een man die zichzelf is en die weet wat hij wil. Die vrolijk is maar ook kwetsbaar durft te zijn. Iemand met wie ik goede grappen kan maken en goede gesprekken kan voeren. Gewoon een geinig type waar ik een team mee kan vormen.”