Sterren op TV
Marlies Kuipers vrouw van Björn Kuipers

Marlies Kuipers is de vrouw van Björn Kuipers

Marlies Kuipers is de vrouw van Björn Kuipers. De vrouw van de topscheidsrechter runt de Jumbo supermarkt in Oldenzaal, die de twee drie jaar geleden samen hebben geopend. Ze hebben twee kinderen: de twaalfjarige Susan en de achtjarige Jan-Willem.

Marlies Kuipers vrouw Björn Kuipers

Marlies Kuipers is de vrouw van Björn Kuipers. Marlies Kuipers is geboren in 1976 geboren in Borne. Ze is samen met Björn eigenaar van Jumbo Kuipers in Oldenzaal (voorheen C1000). Medio juni 2015 openden zij de zaak, onder toeziend oog van hun kinderen en ouders. Als rechterhand van Björn zorgt zij dat alles op rolletjes verloopt. Extra handig op de momenten dat de scheidsrechter zelf het land uit is voor voetbalverplichtingen.

Marlies staat altijd klaar voor Björn en daar is hij haar zeer dankbaar voor. “De steun van degene van wie ik houd, is essentieel voor mij. In mijn geval zijn dat mijn vrouw Marlies en mijn kinderen. Ze zijn heel belangrijk in wat ik doe. Ze weten wat het voor mij betekent om te mogen fluiten, ze zijn er altijd voor mij”, vertelde hij al aan UEFA.

© Instagram

Marlies en Björn in vrije tijd

Björn kennen we natuurlijk allemaal van zijn werk als scheidsrechter in de Eredivisie en diverse grote voetbaltoernooien als het WK en Champions League. Naast zijn werkzaamheden als scheidsrechter, werkt hij echter ook in de supermarkt. Dat Björn een supermarkt zou runnen, was bijna vanzelfsprekend. Hij is de derde generatie van een kruideniersfamilie.

Als ze vrij zijn, doen Marlies en Björn echter graag dingen samen en gaat de tv maar zelden aan. “We hebben een druk leven. We werken allebei in de zaak en ik ben daarnaast nog 80/90 dagen per jaar op pad om in Europa wedstrijden te leiden. En als we dan een keer tijd hebben, doen we iets anders dan televisiekijken. Gezellig uit eten of een keer een spelletje”, aldus Björn.

De Jumbo van Marlies en Björn Kuipers kun je volgen op Facebook.