Sterren op TV
Herold Dat Expeditie Robinson 2017

Auteur: Senna Reimink

Datum: 6 september 2017

Laatst Geüpdatet: 10 juni 2023

Marlé Janssen ‘onbekende’ kandidaat in Expeditie Robinson 2017

Marlé Janssen is in Expeditie Robinson 2017 één van de vier onbekende kandidaten. Voor het eerst sinds jaren doen er ook weer niet-Bekende Nederlanders mee aan het programma en Marlé Janssen uit Houten is er hier één van.

Marlé Janssen in Expeditie Robinson 2017

Marlé Janssen meldde zich direct aan voor Expeditie Robinson 2017 toen bekend werd dat het survivalprogramma weer eens open stond voor onbekende mensen. Vier mensen zouden geselecteerd worden voor het achttiende seizoen van Expeditie Robinson. Marlé Janssen overleefde de eerste schifting, ondanks dat ze niet genoeg stemmen had vergaard. Tijdens de selectiedagen ging Marlé de strijd aan met 99 concurrenten.

Die test wist de 54-jarige negotiator bij de politie goed te doorstaan, waarna ze eind april het verlossende woord kreeg van presentatrice Nicolette Kluijver: er stond Marlé Janssen een reis naar de Filipijnen te wachten, waar ze op een onbewoond eiland de strijd aan moest gaan met achttien andere kandidaten, waarvan Nederland drie andere deelnemers ook nog niet kende.

Lees ook: Alle Expeditie Robinson deelnemers

Veel mensen willen meedoen aan Expeditie Robinson voor de ervaring, of om zichzelf verder te ontwikkelen. Om ver te komen in het spel denken kandidaten veel te hebben aan hun fysiek, spelinzicht of competitiviteit. Marlé Janssen heeft een ander wapen, waarmee ze het ver denkt te kunnen schoppen: haar mond.

Marlé Janssen als negotiator bij de politie

Marlé Janssen moet vanwege haar werk bij de politie non-verbaal ook ijzersterk zijn. Ze is in dienst bij de politie als negotiator en dat houdt in dat ze dagelijks te maken heeft met stressvolle situaties en moet onderhandelen met mensen in een benarde situatie. Marlé Janssen denkt dat het haar in Expeditie Robinson 2017 van pas zal komen, al was ze op voorhand ook erg nieuwsgierig naar de Marlé die op de Filipijnen naar voren zou komen.

Volg Marlé Janssen van Expeditie Robinson op Facebook