Sterren op TV
Mark Marieke Een Dubbeltje Op Zijn Kant

Auteur: Senna Reimink

Datum: 13 februari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Mark en Marieke in Een Dubbeltje Op Zijn Kant

Mark en Marieke doen mee aan Een Dubbeltje Op Zijn Kant. De twee zitten flink in de problemen. Alhoewel ze nog maar 27 jaar oud zijn, zitten ze diep in de schulden. Zelf wijten ze het opbouwen van die schulden vooral aan de geboorte van hun tweeling. John Williams komt er echter al gauw achter dat het vooral komt omdat de twee veel meer geld uitgeven dan ze binnenkrijgen. Helemaal nu Marks inkomen is gehalveerd ziet het er niet goed uit voor het koppel.

Mark en Marieke in Een Dubbeltje Op Zijn Kant

Mark en Marieke zijn te zien in Een Dubbeltje Op Zijn Kant. De twee zijn acht jaar samen en zitten diep in de schulden en daar balen ze flink van. Marieke krijgt inmiddels steeds meer het gevoel dat ze haar kinderen geen goede toekomst kan bieden. De ouders van Marieke maken zich grote zorgen. Om ervoor te zorgen dat de twee toch nog wat geld binnenkrijgen, geven haar ouders maandelijks honderden euro’s aan het stel.

Wat al snel blijkt, is dat de twee veel meer geld uitgeven dan ze binnenkrijgen. “Als ik zelf al niet comfortabel kan leven, dan kan ik mijn kinderen niet de zorg geven die ze verdienen”, zegt Marieke daar nog over. John Williams probeert de twee wakker te schudden, maar het blijkt al snel dat dit geen makkelijke zaak voor hem wordt.

Mark en Marieke in de schulden

Mark en Marieke zitten diep in de schulden. Ze hebben naar eigen zeggen een schuld opgebouwd van 65.000 euro. Een groot nadeel is dat het salaris van Mark recent is gehalveerd. Hij werkte eerst in het leger, maar is nu bezig met een opleiding tot verpleegkundige. Marieke is daarnaast ook nog eens afgekeurd, omdat ze wacht op een nieuwe heup.

Als Een Dubbeltje Op Zijn Kant in de cijfers duikt, blijkt dat Mark en Marieke per maand 3.445 euro binnen krijgen. Het blijken echter de uitgaves te zijn die de twee parten speelt. Ze geven meer dan 1.600 euro per maand uit aan huishoudelijke uitgaven. Daarmee geven ze in totaal 3.855 euro per maand uit. Er moet dan ook veel veranderen willen de twee ooit nog uit de schulden komen.