Sterren op TV
House Rules

Mark en Irini in House Rules als Team Blauw

Mark en Irini doe mee aan House Rules. Het stel komt uit Heerde en is in het Net5-bouwprogramma Team Blauw. Mark en Irini gaan in House Rules de strijd aan met nog vier stellen, om uiteindelijk met de hoofdprijs er vandoor te gaan: twee jaar hypotheekvrij wonen. En dat onder de bezielende leiding van de nieuwe presentatrice Airen Mylene.

House Rules in Griekse sferen

Voor Mark en Irini wordt House Rules een flinke uitdaging. Met name Irini is het niet gewend om te klussen, want ze werkt als patissier. Aan de afwerking zal het dus niet liggen bij haar, maar het grove werk zal van Mark moeten komen. Hij is projectontwikkelaar van levensmiddelen. In House Rules mogen we van het stel grote klussen verwachten, want Mark is impulsief en denkt altijd groot. Irini is half Grieks is er dan ook om hem een beetje in balans te houden.

Mark en Irini willen grote leefkeuken

Gezien het werk van het stel is het geen verrassing dat ze vooral graag in de keuken staan. Eten, bakken en bier brouwen staat op de hobbylijst van Mark en Irini. Met name van de keukenopdracht in House Rules mogen we dus wel wat verwachten. Het stel woonde in Wageningen, maar heeft afgelopen najaar een oude smederij in Heerde gekocht. Dit moet worden omgetoverd tot een leefkeuken waar iedereen aan kan schuiven. Irini zou hier dan ook graag workshops gaan geven en Mark zijn geliefde bier gaan gaan brouwen.  De stijl van Mark en Irini is industrieel, authentiek met een warm huiselijke sfeer. Dat gaan we de komende periode zien in House Rules.

De koppels in House Rules 2018: Roy en Corné | Jeroen en Annemartien | William en Maxime | Leon en Renee