Sterren op TV

Mark Ebing de man van Shelly Sterk

Mark Ebing is de man van Shelly Sterk, presentatrice en verslaggeefster van onder andere Shownieuws op SBS. Shelly is bovendien in verwachting van haar eerste kindje met Mark.

Mark Ebing winnaar Popstars

Mark doorliep de opleiding Communicatie Management op de Hogeschool Utrecht, waaraan hij in 2015 afstudeerde. Op dat moment was hij al bijna twee jaar samen met vriendin Shelly. Tegenwoordig werkt hij als Country Manager Benelux bij Biamp, marktleider in networked audio- en videosystemen.

Verder is Mark, de man van Shelly Sterk, een echte muziekliefhebber en kan zelf ook erg goed zingen. Hij is net als vriendin Shelly zelfs een tijd lang regelmatig op televisie geweest. Zo won hij het RTL-programma Popstars: The Rivals, als onderdeel van de boyband Men2B. Hun single Bigger Then That kwam binnen op één in de hitlijsten, maar het succes bleek van korte duur. Sterker nog: Bigger That That zou uiteindelijk, gelet op het puntentotaal, bij de minst succesvolle nummer één-hits uit de historie behoren. Tegenwoordig is Mark de zanger en frontman van de coverband Soulbeach, dat met vijf in pak geklede mannen een zeer divers repertoire ten gehore brengt. Soulbeach wordt vooral voor kleinere besloten evenementen geboekt.

Mark bijna acht jaar met Shelly Sterk

Mark en de 30-jarige Shelly begonnen hun relatie in 2013 en stapten zo’n vijf jaar later, in juni 2018, in het huwelijksbootje. Ze trouwden op een droomlocatie in het Italiaanse Assini, in het bijzijn van veel vrienden en familieleden. Vanaf dat moment was Mark niet meer de vriend van, maar de man van Shelly Sterk.

Ze zijn nog steeds dolgelukkig met elkaar, en bezegelden dat al met het nieuws dat er een kindje op komst is. Op Instagram schreef Mark bij het onthullen van dit heugelijke feit: ‘Wow, we worden papa en mama! Mini us in the making! Over the moon and back with my wife.’ Dat zit dus wel goed tussen deze twee tortelduifjes.