Sterren op TV
Marjan Strijbosch Gerhard familie Gadir Steenrijk, Straatarm

Auteur: Senna Reimink

Datum: 27 december 2017

Laatst Geüpdatet: 18 augustus 2023

Marjan Strijbosch ruilt met familie Gadir in Steenrijk, Straatarm

Marjan Strijbosch ruilt met de familie Gadir in Steenrijk, Straatarm. Marjan heeft het allemaal goed voor elkaar. De Eindhovense vrouw kan gezien worden als een selfmade miljonair en heeft dan ook nooit zorgen om geld. Dat geldt niet voor iedereen. De familie Gadir staat er niet zo goed voor. In Steenrijk, Straatarm ruilen Marjan en haar man Gerhard voor een week met de familie Gadir. Kunnen Marjan en haar man ook rondkomen als ze veel minder geld te besteden hebben?

Marjan Strijbosch ruilt met Gadir in Steenrijk, Straatarm

Marjan Strijbosch en haar man Gerhard doen mee aan Steenrijk, Straatarm. Marjan heeft het allemaal goed voor elkaar. Ze heeft haar geld in de afgelopen jaren verdiend met haar mode-imperium Jaguar Mode. In KRAAK liet Marjan zich al eens uit over haar carrière.

“Dat heeft mij groot gemaakt, ik had het in mijn vingers. Mijn vader zei dat ik sneeuw aan een Eskimo zou kunnen verkopen. Mensen zien mij in galajurk en behangen met diamanten maar dat is de werkelijkheid niet. Achter deze diva schuilt wel een werkpaard”, vertelde Marjan, die meerdere diploma’s heeft behaald en hard heeft gewerkt om nu zo succesvol te zijn.

Familie Gadir in Steenrijk, Straatarm

De familie Gadir heeft het duidelijk minder goed voor elkaar dan Marjan Strijbosch. Dat gezin zit in de schuldsanering nadat ze hun huis met een restschuld hebben verkocht. In Steenrijk, Straatarm ruilen de twee gezinnen een week lang van elkaars huis en budget. Marjan en Gerhard moeten dan ook een week door zien te komen met een budget van slechts 50 euro.

Een wereld van verschil voor Marjan. “Ik kom nooit in de supermarkt. Ik heb achttien jaar lang een kok gehad. Het was ook zo koud in dat huis waar ik naartoe ging. Die mevrouw van 31 had zo’n slecht bed dat ze al een versleten rug had.” Marjan kon het dan ook niet laten om het gezin een kerstcadeau te geven, een nieuw bed. “Er wil alleen niemand bezorgen vandaag, misschien krijgt ze het bed pas na de kerst. Ik doe mijn best.”

Eerdere deelnemers aan Steenrijk, Straatarm:
Familie John Beerens en familie Medsi Richardson
Familie Grégoire en Hovestad
➡ Sabine en Rogier en Frank
Familie Azimi en Familie Rijkens
Bart-Willem van Huizum en Roos van Binsbergen en Sonja en Wilco Pureveen
➡ Louis en Anita Kinsbergen en Frank en Petra Welsing
Sander Groet en Silven en Sharon en Daniel